Kaija Koon kassi:

- rucolaa - cheddar (savu)juustoa - vadelmia - kalkkunafile - kyssäkaali

Helena Puolakan ja Kaija Koon menu:

Savu-cheddarilla kuorrutettu kalkkunafile

kalkkunafile cheddarjuustoa oliiviöljyä

Paista file miedolla lämmöllä oliiviöljyssä ja paiston lopuksi aseta pari siivua juustoa fileen päälle. Kypsennä lopuksi uunissa noin 10 min. 180 astetta.

Täytetty kyssäkaali

kyssäkaali cheddarjuustoa suolaa

Leikkaa kaali kahtia sivusuunnassa ja koverra sisus ulos teravällä veitsellä. Keitä suolatussa vedessa kypsäksi. Hienonna kyssäkaalin kypsä sisus tehosekoittimessa lämpimänä cheddarjuuston kera. Täytä kaali ja tarjoile lämpimänä.

Lue myös:

    Uusimmat