Kahta miestä etsitään epäiltynä tapon yrityksestä Jämsässä – KSML: Uhrina perussuomalaisten vaalipäällikkö, joka sai kallonmurtuman ja aivoverenvuodon

Perussuomalaisten vaalipäällikkö pahoinpideltiin, poliisi tutkii tapon yrityksenä – näin Jussi Halla-aho kommentoi 6:24
Katso videolta, miten poliisi ja Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoivat tapausta!

Poliisi etsii kahta miestä, joita epäillään tapon yrityksestä Jämsässä perjantaiaamuna. Sanomalehti Keskisuomalaisen mukaan uhri on perussuomalaisten Keski-Suomen piirin vaalipäällikkö Pekka Kataja, joka kertoo lehdelle saaneensa kallonmurtuman ja lievän aivoverenvuodon.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtumasta numeroon 050-4560471 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Myös kansanedustaja Jouni Kotiahon (ps.) avustajana työskelentelevä Kataja kertoi tapahtumista eilen KSML:lle.

– Aamulla vähän ennen kello kymmentä soi ovikello. Ovisilmästä näkyi mies paketin kanssa. Raotin ovea ja mies sanoi, että Perussuomalaiset-puolueelta olisi esitteitä, ja sitten hän kysyi henkilöllisyystodistusta, Kataja kertoi lehdelle ambulanssista.

Hän kertoo, että palattuaan ovelle hänen kimppuunsa hyökkäsi sivusta mies. 

Kataja kertoo KSML:lle, että lääkäri epäili häntä lyödyn vasaralla. Tikkejä tarvittiin 21 kohtaan päätä. Yhä sairaalassa Tampereella olevalla Katajalla on myös kylkiluita murtunut.

Kataja epäili KSML:ssä eilen, että pahoinpitelyn taustalla oleva motiivi olisi poliittinen, sillä epäilty pahoinpitelijä tiesi Katajan puoluetaustan kertoessaan toimittavansa Katajan kotiovelle pakettia perussuomalaisilta.

Jutun viimeistä kappaletta täsmennetty 18.7. klo 15.45.

Lue myös:

    Uusimmat