Kahden auton peurakolari sai karmean käänteen, kun paikalle kolmantena kaahasi rattijuoppo

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo erikoisesta onnettomuudesta perjantaina 51-tiellä Inkoossa.

Tilanne sai alkunsa iltaseitsemältä, kun sekä Hankoa että Helsinkiä kohti ajaneet kuljettajat törmäsivät kaistoillaan samaan peuraan.

Kuljettajat pysähtyivät selvittämään tilannetta ja jättivät autonsa tien sivuun Hankoa vievän kaistan puolelle. Hetkeä myöhemmin turmapaikalle ajoi kolmas autoilija, joka törmäsi kovalla vauhdilla parkissa olleisiin autoihin. Törmäys oli niin voimakas, että molemmat parkissa olleet autot liikkuivat ja toinen niistä osui tien laidassa seisoneeseen kuljettajaan. Hän sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.

− Poliisi epäilee törmäyksen aiheuttanutta kuljettajaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä vammantuottamuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Sama autoilija oli aiheuttanut lukuisia vaaratilanteita jo ennen matkan päättänyttä törmäystä, kertoo tiedotteessa komisario Hannu Kontola.

Perjantaina Länsi-Uudenmaan alueella nähtiin myös vaarallista kilvanajoa. Lohjalla moottoritiellä kaksi nuorta kuljettajaa kaahasi satasen alueella 172 kilometriä tunnissa. Poliisin mukaan toinen kuljettajista oli saanut ajokorttinsa takaisin poliisin hallusta syyskuussa.

– Nyt kortti on jälleen tallessa poliisiasemalla, poliisi murjaisee.

Lue myös:

    Uusimmat