Kahdeksan viikon kuuri terveeseen mieleen ja kroppaan

Ravintoterapeutti Gillian McKeith näyttää, kuinka kahdeksan viikon kurinpalautuksella voi jokainen saada väsähtäneeseen ja turvonneeseen olemukseensa muutoksen ilman kauneuskirurgiaa.

Kansainvälisesti tunnettu ravintoguru Gillian McKeith tietää, että syömällä pääsee seksikkääksi vain kahdeksassa viikossa. Brittiläisessä realitysarjassaan hän aikoo tehdä täydellisen elämäntaparemontin 13 apua tarvitsevan naisen elämään ja todistaa väitteensä todeksi.

Salaattia vieroksuvista, itsetunto-ongelmaisista ja ylipainoisista roskaruuan rakastajista Gillian on valmis kuorimaan esiin joka ikisen sisällä asuvan jumalattaren ja hankkimaan naisille takaisin näiden jo aikaa sitten kadottamansa itsevarmuuden ja seksikkyyden pysyvästi.

Kyynisellä huumorintajulla ja sanojaan säästelemättä Gillian esittelee suojateilleen yksilöidyn kunto-ohjelman sekä uudenlaisen ruokavalion täynnä tuoreita ja terveellisiä raaka-aineita, jotka tekevät ihmeitä vyötärönseudulle – ja kaikkien kukkaroon sopivin hinnoin!

Samalla kun nämä rohkeat naiset ottavat härkää sarvista ja navigoivat tiensä ruokamarketin vihannesosaston kautta kohti terveempää kroppaa ja rakastavampaa minäkuvaa, Gillian tarjoaa katsojilleen liudan käytännön vinkkejä sekä kukkuroittain inspiraatiota oman elämäntaparemontin työstöön.

Tule mukaan seuraamaan, kuinka vain kahdeksassa viikossa stressaantuneista ja väsähtäneistä naisista kuoriutuu esiin seksikkäitä ja itsevarmoja kaunottaria.

Syömällä seksikkääksi AVAlla maanantaisin kello 18.30.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja