Mainos

Kadonneen skootteritytön jäljet päättyvät kaatumiseen

Neljättä päivää kadoksissa olevan tamperelaisen koulutytön olinpaikasta ei ole saatu uusia vihjeitä. Karoliina Kesti, 15, katosi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Hän oli viettämässä iltaa kavereidensa kanssa yksityisasunnossa Tampereen Villilässä. Aamuyöllä noin kello 2.30 tyttö hyppäsi skootterinsa selkään ja lähti kotiinsa yksin. Poliisin mukaan aiempi tieto siitä, että Kestin seurassa olisi ollut kaveri alkumatkan ajan, ei pidä paikkaansa.

Karoliinan määränpäänä oli Lentäväniemessä sijaitseva kotinsa, mutta sinne hän ei saapunut. Tämän jälkeen tyttöä ei ole nähty.

Seuraavana aamuna tytön skootteri löytyi tien sivusta, noin kilometrin päässä illanviettopaikasta Villilänniemestä.

Menetti mutkassa skootterin hallinnan

Poliisin mukaan näyttää vahvasti siltä, että Kesti on kaatunut skootterillaan. Naapuruston asukas löysi kumollaan olevan skootterin jyrkästi alamäkeen viettävästä mutkasta. Skootteri oli ajautunut taloyhtiön pihalle ja painunut aitaa vasten.

- Todennäköisesti nopeus tai sitten joku muu asia on aiheuttanut kaatumisen, arvelee tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hannu Kallioniemi.

Kaatumiselle ei ole toistaiseksi ilmoittautunut silminnäkijöitä. Poliisi on haravoinut aluetta, mutta mitään tietoa siitä, minne Kesti on joutunut kaatumisen jälkeen, ei ole saatu.

Poliisi selvittää katoamisillan tapahtumia

Katoamisilmoituksen poliisille teki Kestin isosisko, joka odotti tytön palaavan kotiinsa yön aikana. Perheen vanhemmat olivat viikonlopun poissa kotoa. Läheisten mukaan mikään Kestin käytöksessä ei ole antanut odottaa näin pitkää poissaoloa.

Myöskään Villilänniemessä pidettyyn nuorison illanviettoon osallistuneiden mukaan illan aikana ei tapahtunut mitään erikoista. Kallioniemen mukaan poliisi pyrkii parhaillaan kuulusteluin saamaan selvyyttä katoamisillan tapahtumista.

Karoliinan liikkumisista katoamisen jälkeen tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Pirkanmaan poliisilaitoksen numeroon 07187 45800 tai 050-3954177 tai sähköpostitse osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.