Mainos

Kadonneen pojan koululla apea tunnelma - todistustenjaosta oli yksi poissa

Ylöjärven Metsäkylän koulun pihamaalla vilisee puoliltapäivin alakouluikäisiä lapsia kädessään tuore joulutodistus. Viimeinen puolikas koulupäivä on takana ja joululoma edessä. Vanhemmat ovat monia lapsia pihalla vastassa. Tunnelma ei kuitenkaan ole sitä, mitä sen pitäisi olla.

Lapset tietävät, että heidän koulutoverinsa on kadonnut edellisenä päivänä eivätkä yölliset etsinnät tuottaneet tulosta. Rehtori Ari Anttila kertoo, että katoamista on käsitelty aamulla oppilaiden kanssa. Kaikesta huolimatta päivän ohjelma on haluttu vetää läpi.

Pihalla käy aika ajoin myös poliisiauto. Myös ylöjärveläisiä, jotka haluavat ottaa osaa etsintöihin, saapuu koululle kyselemään ohjeita. Yksi heistä on Jari Havusalmi. Kadonnut Arttu Ollila on Havusalmen kalakaverin poika.

– Hän on kova poika menemään. Ja kova kalamies myös, Havusalmi kertoo.

Koulun liepeillä koiraansa ulkoiluttava Jussi Ahlgren oli etsinnöissä mukana jo yöllä.

– Tämä on sen verran pieni kylä, että kaikki suunnilleen tietävät toisensa.

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun työntekijät ovat aloittaneet etsinnät uudestaan Huurteilantieltä Artun kodin lähettyviltä, ja etsintöihin on tullut avuksi myös rajavartioston lentokone.

Jos olet tehnyt havaintoja lapsesta, joka saattaisi olla Arttu, ilmoita havainnoistasi numeroon 07187 48140. Akuutit havainnot voi ilmoittaa hätäkeskukseen numeroon 112.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.