JYP rimpuili maalitykkinsä Robert Rooban johdolla – Ilvekselle ”hurlumhei”-karkeloista voitto

Tampereen Ilves jatkoi voittojen tiellä jääkiekkoliigassa lauantaina, kun JYP kellistyi vieraskaukalossa maalein 6–4. Voittonsa myötä Ilves säilytti hyvät asetelmat taistelussa suorasta pudotuspelipaikasta. Eroa kuudentena olevaan paikallisvastus Tapparaan on kaksi pistettä.

– Ottelussa oli tapahtumia ihan riittämiin ja varmasti myös niitä jääkiekon hienouksia. Välillä oli tosin hurlumheitä liikaa. Olimme hyvin kuskin paikalla, mutta ei saatu tapettua peliä. Isot kolme pistettä saatiin kotiin viemisiksi, Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä kommentoi.

– Olen tyytyväinen joukkueen esitykseen varsinkin kolmannessa erässä. Osoitettiin selkärankaa ja luonnetta. Jäi harmittamaan ottelun lopun jäähy, josta kaveri teki ratkaisumaalin. Paljon oli hyvää, mutta liikaa niitä heikkoja hetkiä, JYPin valmentaja Mikko Viitanen puolestaan koki.

Sekä urheilullisesti että taloudellisesti tällä kaudella kyykänny JYP osoitti viime viikolla piristymisen merkkejä, mutta tämän viikon neljästä ottelusta joukkue saalisti vain kolme pistettä. Sarjataulukossa joukkue jatkaa tyvipäässä.

– Pelasimme tiistaina Lahdessa tosi heikon pelin. Siitä sisuunnuttiin ja hyvä peli kotona SaiPaa vastaan. Eilen olimme Lahdessa paljon parempia.Tänään puristettiin se, mitä oli jäljellä. Olisi ollut hienoa palkinto joukkueelle raapia pisteitä, Viitanen sanoi.

JYPin kultakypärä Robert Rooba osui jälleen kahdesti. Virolaishyökkääjällä on kasassa tältä kaudelta 22 osumaa, joiden turvin Rooba on tukevasti Liigan maalipörssissä toisena. 

Lue myös:

    Uusimmat