Mainos

Anssi Kelan livelähetyksessä sekoilua ja yllätysvieraita – mukana myös Elastinen

Anssi Kela avasi suoran livelähetyksen Facebook-sivullaan tänään 26.11.2015 klo 20.00.

Anssi Kela ja Elastinen: Älä mene pois

Muusikko ja somesuosikki Anssi Kela lähetti suoran livelähetyksen tänään Facebook-sivullaan. Kelan oli luvannut tarjota lähetyksessä muun muassa yllätysvieraita, musiikkiesityksiä, ja lähetyksessä palkittiin myös Martin-haasteen voittaja.

Liven tallenne:

Vieraina livelähetyksessä nähtiin Elastinen, Pipsa Hurmerinta ja Asko Kallonen, jotka osallistuvat Martin-haasteeseen liittyvään levyraatiin. 


Martin-haasteeseen osallistuttiin tekemällä oma versio jostakin Kelan toukokuussa julkaistun Nostalgiaa-levyn kappaleesta ja lähettämällä YouTube-video versiosta. 

Voittaja saa lähes 10 000 euron arvoisen mittatilaustyönä valmistetun Martin-merkkisen akustisen kitaran. Kilpailuun ilmoitettiin yhteensä 256 videota. 

Kela on saavuttanut suuren suosion sosiaalisessa mediassa erilaisilla tempauksillaan. Livelähetyksiä on nähty Kelan toimesta aikaisemminkin, mutta tämän lähetyksen Kela totesi olevan erityinen.

– Ensimmäistä kertaa minulla on useampi kuin yksi vieras, Kela paljasti Facebook-päivityksessään ennen livelähetyksen esittämistä. 

Seuraavassa livelähetyksessä Kela lupasi palata toivebiisien pariin. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja