Anssi Kelan livelähetyksessä sekoilua ja yllätysvieraita – mukana myös Elastinen

Anssi Kela avasi suoran livelähetyksen Facebook-sivullaan tänään 26.11.2015 klo 20.00.

Anssi Kela ja Elastinen: Älä mene pois

Muusikko ja somesuosikki Anssi Kela lähetti suoran livelähetyksen tänään Facebook-sivullaan. Kelan oli luvannut tarjota lähetyksessä muun muassa yllätysvieraita, musiikkiesityksiä, ja lähetyksessä palkittiin myös Martin-haasteen voittaja.

Liven tallenne:

Vieraina livelähetyksessä nähtiin Elastinen, Pipsa Hurmerinta ja Asko Kallonen, jotka osallistuvat Martin-haasteeseen liittyvään levyraatiin. 


Martin-haasteeseen osallistuttiin tekemällä oma versio jostakin Kelan toukokuussa julkaistun Nostalgiaa-levyn kappaleesta ja lähettämällä YouTube-video versiosta. 

Voittaja saa lähes 10 000 euron arvoisen mittatilaustyönä valmistetun Martin-merkkisen akustisen kitaran. Kilpailuun ilmoitettiin yhteensä 256 videota. 

Kela on saavuttanut suuren suosion sosiaalisessa mediassa erilaisilla tempauksillaan. Livelähetyksiä on nähty Kelan toimesta aikaisemminkin, mutta tämän lähetyksen Kela totesi olevan erityinen.

– Ensimmäistä kertaa minulla on useampi kuin yksi vieras, Kela paljasti Facebook-päivityksessään ennen livelähetyksen esittämistä. 

Seuraavassa livelähetyksessä Kela lupasi palata toivebiisien pariin. 

Lue myös:

    Uusimmat