Justin Bieberin puolison mitta täyttyi – vastasi napakasti kommentoijille

Hailey Bieber kyllästyi kommentteihin, joiden mukaan Justin Bieber ja Selena Gomez kuuluvat yhteen.

Justin Bieber ja Hailey Baldwin, nykyisin avioliiton myötä sukunimeltään myös Bieber, alkoivat seurustella julkisesti vuonna 2016. Pari erosi, mutta palasi uudelleen yhteen vuonna 2018. Ennen nykyistä rakastaan Justin Bieber seurusteli pitkään pop-laulaja Selena Gomezin kanssa.

Kaikki fanit eivät ole vieläkään päässeet ylitse Bieberin ja Gomezin erosta, ja Hailey Bieber on saanut kommenteista osansa. Kommentoijat muun muassa herjanneet, että suhde Haileyhin pilasi Justinin.

Mallikaunotar ei jaksanut enää kuunnella ikäviä kommentteja, ja päätti antaa kommetoijien kuulla kunniansa Instagram-tilinsä Story-osiossa. Hailey julkaisi mustien kuvaruutujen sarjan joiden päälle hän oli kirjoittanut tekstiä, joissa kehotti ihmisiä jatkamaan elämässään eteenpäin.

– Me olemme aikuisia, ja meillä on parempaakin tekemistä kuin selittää jotakin siksi, että pääsisitte eroon harhaisista fanrasioistanne. En aio istuskella täällä ja antaa tuntemattomien kertoa asioita aviomiehestäni. Jos haluatte puhua jonkun aviomiehestä, hankkikaa omanne, huippumalli kirjoitti.

Myöhemmin Bieber poisti julkaisunsa.

Lähde: Elle

Lue myös:

    Uusimmat