Julkkisten supersalaiset häät – miten he onnistuivat?

Supertähtien ympärillä pyörii paparazzeja ja tiedonnälkäisiä toimittajia ympäri vuorokauden. Siitä huolimatta monet tähdet ovat onnistuneet järjestämään salaiset hääjuhlat, joista edes tarkkaavaisimmat skandaalitoimittajat eivät olleet tietoisia. Miten he onnistuivat? Lue hauskat yksityiskohdat tähtihäistä!

Kun arkielämä on jatkuvaa salamavalojen räiskettä ja kameroille poseeraamista, voi ajatus salaisista häistä tuntua julkkiksesta kiehtovalta. Mutta miten kaikkien tunnistamat tähtöset onnistuvat salailemaan isoa hääjuhlaa viimeiseen pisteeseen saakka?

Megatähdet Beyoncé ja Jay-Z onnistuivat karkaamaan vihille salaa paparazzeilta huhtikuussa 2008. Yksityisyyttä rakastava Beyoncé varjeli avioliittoaan saman vuoden syyskuuhun saakka, jolloin hän ensimmäistä kertaa piti julkisesti vihkisormustaan. Nainen on kertonut myöhemmin, että häät olivat pienet ja intiimit, koska laulajatar ei ole perinteinen nainen eikä halunnut draamaa hääpäivänsä ympärille.

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useaan otteeseen valittu Megan Fox onnistui astelemaan alttarille kaikessa hiljaisuudessa näyttelijärakkaansa Brian Austin Greenin kanssa. Salainen hääjuhla järjestettiin Havaijilla.

Näyttelijätär Julia Roberts ei kaivannut paparazzeja hääjuhlaansa ja oli valmis radikaaleihin tekoihin. Hän meni miehensä Danny Moderin kanssa naimisiin vuonna 2004 keskiyöllä yllätyshääseremoniassa maatilallaan New Mexicossa.

Myös toimittajien lempijulkkis Britney Spears onnistui huijaamaan paparazzeja ja samalla jopa omia häävieraitaan. Hän ja Kevin Federline sanoivat toisilleen tahdon kotonaan syyskuussa 2004 hyvin yksityisessä tilaisuudessa. Paikalla oli 27 vierasta, jotka luulivat osallistuvansa parin kihlajaisjuhliin. Parin onni ei kuitenkaan kestänyt ja he erosivat vuonna 2007.

Vastikään eronneet näyttelijät Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds avioituivat syksyllä 2008 intiimissä hääjuhlassa Kanadassa. Näyttelijät eivät ole juurikaan halunneet hiiskua hääpäivänsä yksityiskohdista.

Miten laulajadiiva Mariah Carey onnistui supersalaisten häiden järjestämisessä? Entä haluatko päästä seuraamaan, kuinka suosikkinäyttelijä Nicole Kidman purjehti avioliiton satamaan?

Supertähtien salaiset häät AVA-kanavalla lauantaina 7. tammikuuta kello 20.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja