Julia Tukiainen kertoo rankasta katkaisuhoidostaan: Olen alkoholisti

Julia Tukiainen kävi läpi katkaisuhoitojakson, jonka jälkeen hän uskoo selviytyvänsä raittiina.

– Olin katkaisussa. Se oli sairaan intensiivinen ja rankka, mutta mahtava juttu. Olin Hietalinnassa kaksi viikkoa, Julia Tukiainen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

– Alkoholia en juonut säännöllisesti, mutta sairastuin vuonna 2007 vakavaan masennukseen. Sen kanssa meni ylös ja alas. Olin pitkiä kausia juomatta. Kun paha olo iski päälle, niin retkahdin juomaan.

Julia ei kertomansa mukaan mennyt katkaisuhoitoon varsinaisesti vieroitusoireiden vuoksi. Hänen mukaansa hoito onnistui hyvin.

– Nyt en juo ainakaan pariin vuoteen. Otan antabusta päivittäin. Kun olen nyt Ruotsissa, niin ei ole ongelmaa. Suomi on minulle ahdistava paikka.

Julia myöntää julkisesti olevansa alkoholiriippuvainen henkilö.

– Ei katko tarkoita pahaa, vaan se tarkoittaa hyvää. Hienoa, että menin katkolle. Alkoholistin pitää myöntää ongelma itselleen: Olen alkoholisti.

Julia Tukiainen on kohublondi Johanna Tukiaisen sisko. Hänen poisjäämisensä Johannan häistä herätti kummastusta helmikuussa. Kohuotsikoihin Julia joutui myös syyskuussa 2010, kun hän joutui selkkaukseen Johannan laulukeikalla.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat