Jukka Hildén juhli Chachi-rakkaansa kanssa jääkiekon maailmanmestaruutta – näin Chachi reagoi villeihin torijuhliin

Jukka Hildéniltä hämmentävä paljastus suorassa lähetyksessä – kaivoi taskustaan MM-mitalin 1:08:25
Jukka Hildén esitteli MTV:n syysohjelmien lanseeraustilaisuudessa kultamitalia, jonka kertoi kuuluvan tuoreelle maailmanmestarille.

Jukka Hildénin kihlattu Chachi Gonzales pääsi näkemään, miten suomalaiset juhlivat jääkiekon maailmanmestaruutta.

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén vierailee parhaillaan Suomessa kihlattunsa Chachi Gonzalesin kanssa. Yhdysvalloissa asuva pariskunta saapui yhdessä MTV:n syysohjelmien lanseeraustilaisuuteen.

Hildén kertoi MTV Uutisille, että Gonzales pääsi kokemaan suomalaisen jääkiekkohulluuden, kun Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden sunnuntai-iltana. Pariskunta katsoi loppuottelun yhdessä ja lähti sen jälkeen torille juhlimaan. 

– Sanoin, että nyt käydään torilla, koska et ymmärrä, mitä tämä on. Käveltiin puoli tuntia pelin päättymisen jälkeen siihen Espalle, siellä oli yli 10 000 ihmistä ja ihmiset uivat alasti Havis Amandalla. Kyllähän hän oli ihan että mitä täällä tapahtuu, Hildén kuvaili.

– Hän sanoi, että nyt tajuan, mistä ammennatte sen hulluuden.

Hildénin mukaan Gonzales on käymässä Suomessa nyt kolmatta kertaa. Suomi on tehnyt yhdysvaltalaiseen Gonzalesiin suuren vaikutuksen.

– Hän tykkää Suomesta yli kaiken. Hän on Teksasista kotoisin ja Pohjanmaa on vähän kuin suomen Teksas. Hän tykkää olla täällä ja voisi vaikka muuttaa tänne, jos sellainen tilanne tulisi, Hildén kertoi.

Hildén ja Gonzales vierailevat Possen kauden viimeisessä lähetyksessä perjantaina. 

Lue myös:

    Uusimmat