Jukka Hildén jäi jumiin hissiin kuvausryhmän kanssa – kertoo ikimuistoisesta hetkestä: "Siellä oli munasilteen ukkeleita pussailemassa tosiaan"

Jukka Hildén saapui vieraaksi Possen suoraan lähetykseen.

Possen kaikkien aikojen 100. jaksossa 21. lokakuuta ei yllättäviä tilanteita puuttunut. Lähetyksessä nähtiin tutun Posse-seitsikon, Kalle Lambergin, HP Parviaisen, Jarppi Leppälän, Viivi Pumpasen, Veronica Verhon, Jaakko Saariluoman ja Aku Hirviniemen, lisäksi myös aikaisemmilta kausilta tuttuja kasvoja. 

Studiossa nähtiin myös Possessa aloittanut ja Duudsonit-ryhmästä tuttu Jukka Hildén. Hildén muisteli suorassa lähetyksessä ikimuistoisimpia hetkiä ohjelman parista. 

Hän paljasti aikoinaan kuvatun Pusurallin-saaneen yllättävän käänteen. Pusurallissa joukkueiden tuli saada mahdollisimman paljon suukkoja tiettyyn aikaan mennessä. 

– Siinä oli mielestäni Jaska ja HP mukana. Me jäimme jumiin hissiin. Siellä oli kuvausryhmä mukana ja olimme siellä puoli tuntia jumissa. Mitäs muuta me  mahdetaan kuin pussailla toisiamme siellä. Sen lisäksi aika nopeasti tuollaisesta pienestä tilasta loppuu happi ja rupesimme myös riisuutumaan. Sitten siellä oli munasilteen ukkeleita pussailemassa tosiaan. Se on rakas muisto, hän nauraa. 

Hildén pääsi myös näkemään ensimmäisellä kaudella kuvatun parodian. Miten hän reagoi? Katso ylhäällä olevalta videolta!


Jaksossa nähtiin myös Possen entiset juontajat Lakko ja Herbalisti. Katso, miten kaksikko suoriutui hulvattomasta haasteesta!

Possen juhlakausi perjantaisin kello 20 alkaen suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat