Jukka Hildén hurjasta matkasta: Perhettä tulee raastava ikävä

Uusi kotimainen seikkailureality Huippujengi vie joukon julkisuuden henkilöitä valloittamaan vuorta Etelä-Amerikkaan. Matkaan mukaan lähtee myös Duudsoneista tuttu Jukka Hildén.

Huippujengi on MTV3-kanavan kevään 2016 uutuusohjelma, jossa kahdeksan julkisuudesta tuttua henkilöä tavoittelee Perun Andeilla sijaitsevan vuoren huipun valloitusta.

Mukana seikkailijoiden matkassa on ohjelman juontaja, Duudsoneista ja Possesta tuttu Jukka Hildén, 34.

Hurjapää on onnensa kukkuloilla tulevasta projektistaan. Työtehtävänsä myötä mies pääsee myös toteuttamaan suuren unelmansa.

– Se on totinen paikka lähteä kiipeämään. Pitää olla koko ajan keskittynyt ja tehdä kaikkensa, että pääsee huipulle. Otan tämän tosissani. Tämä on minulle suuri, pitkäaikainen unelma. Olen aina halunnut huiputtaa vuoren, Hildén hehkuttaa.

Valloitettava vuori on Perun Andeilla sijaitseva 6030 metriä korkean Tocllaraju. Tehtävä on vaativa, sillä retkikunnan edetessä haasteet kovenevat etappi etapilta.

– Sehän tästä tekee jännittävän, että tämä on niin psykofyysinen haaste. Korkealle kiivetessä mieli alkaa tehdä temppuja ja kroppa pettää, niin on mielenkiintoista nähdä, miten saa pidettyä paketin kasassa.

Huikean kokemuksen lisäksi Hildén lähtee matkalle etsimään myös uusia puolia itsestään.

– Uskon, että tässä ohjelmassa ihmiset näkevät sen aidon Jukan paremmin kuin koskaan ennen, hän pohtii.

Mies tietää jo nyt, mitä hän tulee ikävöimään eniten matkallaan vuoren huipulle.

– Eniten tulen kaipaamaan omaa perhettä. Niitähän tulee raastava ikävä.

– Luulen, että tällä kokemuksella ja sillä, mitä tuolla löydän itsestäni, mennään taas pitkälle. Uskon, että pystyn olemaan iloisempi ja energisempi ihminen tulevaisuudessa, Hildén toteaa.

Vaikka edessä on vaarallinenkin koitos, on Hildénin lähipiiri antanut pelkkää tukea uuteen projektiin.

– He ovat kuitenkin nähneet aika paljon tekemisiäni tässä vuosien varrella, Hildén nauraa viitaten muun muassa Duudsoneissa tekemiinsä hurjiin stuntteihin.

Huippujengi keväällä 2016 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat