Jukka Haapalainen antoi TTK-jaksossa runsaasti palauttetta – näin hän perustelee

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Jukka Haapalainen antoi erittäin aktiivisesti palautetta tähtipareille lattaritanssiesityksistä:"Haluan antaa ajatuksia mitä tehdä paremmin" 5:43
Millainen taso tällä kaudella on? Katso haastattelu!

Jukka Haapalainen kommentoi TTK-kauden kolmatta livelähetystä.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan kolmannessa livelähetyksessä jälleen yksi pari joutui jättämään parketit. Tällä kisasta putosivat Katariina Kaitue yhdessä parinsa Anssi Heikkilän kanssa. 

Tuomari Jukka Haapalainen saapui kommentoimaan lähetystä tuoreeltaan MTV Uutiset Liven haastatteluun. Illan jaksossa Haapalainen antoi kisaajille paljon palautetta heidän tansseistaan. 

– Nyt löytyi juttua. Haluaa antaa heille ajatuksia siitä, mitä voi tehdä paremmin. Kaavoihin kangistunut, jostakin kanta-askeleista puhuminen – ei se avaudu sen enempää. Sille pitäisi antaa oma aikansa, että sitä selitettäisiin, miksi se on tärkeetä, hän perustelee. 

– Tässä on mahtava porukka, josta löytää paljon asioita, mihin tarttua. Pystyy antamaan sellaista palautetta, joka vie ehkä pidemmälle kuin pelkkiin askeleisiin. Pystyy näkemään näistä ihmisistä syvemmälle.

Monet tanssipareista ovat saaneet tasaisesti pisteitä, mutta Haapalaisen mukaan vaatimustaso kasvaa koko ajan.

– Haluamme nähdä, että kehitystä tapahtuu. Oikeasti kuuntelisivatkin sitä, mitä meillä on heille asiaa ja palautteita, hän kuvailee. 

Kenet hän nostaa jakson onnistujiksi? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Katso myös, miten Helena Ahti-Hallberg kommentoi kisaajia viime viikolla. 

Näin tuomari kommentoi ensimmäistä TTK-pudotusta 3:10

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat