Jude Law ja Sienna Miller taas kihloihin?

Daily Mirror -lehden mukaan näyttelijäpariskunta on astelemassa alttarille pian.

Ovatko Jude Law, 36, ja Sienna Miller,28, taas matkalla alttarille? Daily Mirror -lehden mukaan näyttelijäpariskunta on valmiina kihlautumaan.

Pari oli aiemmin kihloissa vuonna 2004, mutta suhde päättyi sen jälkeen, kun Law palajsti pettäneensä Milleriä lastenhoitajansa kanssa. Kolme vuotta erossa ollut pariskunta palasi yhteen muutama kuukausi sitten.

– Sienna on aina ollut Se Oikea. Nyt kun hän on taas Juden elämässä, tämä ei aio menettää häntä. Jude mietti vakavasti elämäänsä viettäessään joulua ex-vaimonsa Sadien ja lapsiensa kanssa. Hän ymmärtää nyt miten tärkeää perhe-elämä on, lähde kertoo.

– Hän tarvitsee hyvän naisen pitämään huolta itsestään. Sienna taas on kyllästynyt sinkkuelämään ja haluaa olla Juden kanssa loppuelämänsä.

Daily Mirrorin mukaan Millerin perhe odottaa jo kihlausuutista.

– On vain ajan kysymys milloin Jude kosii. Hän ja Sienna eivät ole koskaan olleet näin onnellisia, lähde paljasti lehdelle.

Pariskunta oli joulukuussa lomamatkalla Karibialla Law'n lasten kanssa. Viime vuonna Law sai neljännen lapsensa malli Samantha Burken kanssa.

(MTV3 Helmi)

Kuvat: WireImage / AOP
Lähde: Daily Mirror

Lue myös:

    Uusimmat