Judas Priest -nokkamies menetti hermonsa – potkaisi kännykän fanin käsistä

Judas Priest -yhtyeen laulaja Rob Halford kyllästyi kännykällä kuvanneeseen faniin kesken konsertin.

Legendaarisen rock-yhtye Judas Priestin konsertissa sattui välikohtaus, kun yhyteen laulaja Rob Halford tympääntyi kännykällä häntä kuvanneeseen faniin.

Yhtye esiintyi Rosemont Theatressa Illinoisin osavaltiossa viikonloppuna. Halford ja kumppanit esittivät Judas Rising -kappaletta, kun eturivissä konserttia kännykällään kuvannut fani vei Halfordin huomion.

Konsertissa kuvatulla videolla voi nähdä, kun Halford kävelee lavan edustalle ja potkaisee kännykän fanin käsistä. Komea potku lähettää kännykän korkealle ilmaan, kunnes se putoaa takaisin yleisön sekaan.


Konsertissa paikalla olleiden mukaan Halford hermostui, kun häntä kuvannut fani laittoi kännykkäkameransa salaman päälle kesken konsertin kuvaamisen. Videolla voi nähdä, että kännykkänsä menettänyt fani ei ollut ainoa eturivissä konserttia kuvannut, mutta valikoitui Halfordin kohteeksi.

Fanien kännykän käyttö on ollut monien rock-tähtien kritiikin kohteena. Muun muassa Jack White, Green Day -laulaja Billie Joe Armstrong ja Slipknotin nokkamies Corey Taylor ovat puhuneet puhelimilla konserttien taltioimista vastaan.

Lähde: Louder Sound

Lue myös:

    Uusimmat