Mainos

Joutsenon uhri ja epäilty tunsivat toisensa – tytön henkilöllisyys varmistui

Poliisin mukaan Joutsenossa viikonloppuna henkirikoksen kohteeksi joutunut 16-vuotias tyttö sekä rikoksesta epäilty 19-vuotias poika ovat paikkakuntalaisia. He tunsivat toisensa yhteisen kaverin kautta.

Murhasta epäilty 19-vuotias joutsenolaismies on myöntänyt poliisin kuulusteluissa käyttäneensä väkivaltaa tyttöä kohtaan ja aiheuttaneensa hänen kuoleman. Murhan hän kuitenkin kiistää.

Poliisi sai tapahtuneesta ilmoituksen lauantai-iltapäivänä ennen puolta kahta. Vain puoli tuntia myöhemmin poliisi tavoitti epäillyn tekijän tämän kotoa Joutsenosta.

Henkirikos tapahtui Joutsenon Rientolan nuorisotalon läheisyydessä, jossa vietettiin aikaisemmin illalla halloween-juhlaa. Poliisin mukaan henkirikoksella ei ole yhteyttä juhlaan. Epäilty ja uhri eivät ole osallistuneet siihen.

Uhri ja epäilty tekijä ovat molemmat joutsenolaisia, ja he ovat tunteneet toisensa kaveripiirin kautta. Teon motiiveista ei ole vielä tietoa. Poliisi ei kommentoi tässä vaiheessa tekotapaa tai tarkempaa tapahtumapaikkaa.

Surmatun tytön oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus tehtiin maanantaina ja samalla hänen henkilöllisyyteensä saatiin varmistus.

Poliisi paikallisen nuorison kuulusteluja ja rikoksen teknistä tutkintaa. Rikoksesta epäillyn miehen vangitsemisoikeudenkäynti pidetään keskiviikkona. Poliisi tiedottaa seuraavan kerran asiasta keskiviikkona vangitsemiskäsittelyn jälkeen.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.