Mainos

Jouluiset 3-ulotteiset lautasliinakoristeet ja kortit

3-ulotteinen lautasliinakoriste


Massasta valmistetun lautasliinakoristeen voi kiinnittää esim. kranssiin, koriste-esineisiin, ruukkuun, tauluun tai valokuvakehyksiin.

1. Kaulitse askartelumassa (esim. Plastiroc tai kevytmassa) ohueksi noin 3 mm:n paksuiseksi levyksi. Saat levystä helposti ohuen ja tasaisen, kun kaulitset sen esim. muovitaskun välissä.
2. Leikkaa valitsemasi lautasliinakuvio irti lautasliinasta. Irrota lautasliinan painettu päällimmäinen kerros varovasti.
3. Aseta lautasliinakuvio massalevyn päälle ja sivele Aqua-lakkaa kuvion päälle aloittaen kuvion keskeltä jatkaen kohti reunoja. Tarkista että kuvio on liimautunut joka kohdasta kiinni massaan.
4. Leikkaa kuvio massalevystä lautasliinakuvion ääriviivoja myöden terävällä kaavioveitsellä. Tasoita kuvion reunat sormin ja taivuta kuvio haluamaasi muotoon. Anna kuvion kuivua hyvin.
5. Maalaa massakuvion reunat ja tarvittaessa myös tausta lautasliinakuvioon sointuvalla askartelumaalilla. Kiinnitä valmis 3-ulotteinen koriste liimaamalla kranssiin, koriste-esineeseen, ruukkuun, tauluun tms.

3-ulotteiset lautasliinakortit


Korteista saa hauskasti 3-ulotteisia, kun kiinnittää kartonkiin kiinnitetyn lautasliinakuvion karhuntarralla korttipohjaan.

1. Leikkaa lautasliinakuvio irti lautasliinasta. Irrota lautasliinan painettu päällimmäinen kerros varovasti.
2. Aseta lautasliinakuvio kartongin päälle ja sivele Aqua-lakkaa kuvion päälle aloittaen kuvion keskeltä jatkaen kohti reunoja. Tarkista että kuvio on liimautunut joka kohdasta kiinni kartonkiin. Anna lakan kuivua hyvin.
3. Leikkaa kuvio irti kartongista lautasliinakuvion ääriviivoja myöden. Kiinnitä kuvio kaksinkertaisella karhuntarrapalalla kiinni korttipohjaan, jolloin saat aikaan 3-ulotteisen vaikutelman.

Mallit ja materiaalit: Sinooperi Oy, p. 09-348 4466


(t.i.l.a. osa 34, 14.12.2003)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.