Joukkopako Emmerdalesta – neljä tähteä lisää lähdössä

Kymmenen näyttelijää on jättänyt Emmerdalen vuoden aikana, ja lisää lähtöjä on tulossa, kirjoittaa Huffington Post.

Emmerdale-sarjasta on käynnissä näyttelijöiden joukkopako, kirjoittaa muun muassa the Sun ja Huffington Post. Lehtien mukaan jo aiemmin kerrottujen poistumisten lisäksi peräti neljä muuta tähteä olisi lähdössä sarjasta.

Lähikuukausina sarjasta olisivat lähdössä pois Jonathan Wrather (Pierce Harris), John Mcardle (Ronnie Hale), Louise Marwood (Chrissie White) ja Thomas Atkinson (Lachlan White).

The Sunin mukaan Emmerdalen näyttelijät alkavat olla huolissaan, kun sarjan vakionäyttelijöistä yksi toisensa jälkeen on lähdössä. Emmerdale-tuotanto ei kommentoinut asiaa Huffington Postille. 

Vuoden aikana sarjasta on lähtenyt muun muassa näyttelijä Kelvin Fletcher (Andy Sugden), John Middleton (Ashley Thomas) sekä Gemma Atkinson (Carly Hope).

Yhtenä viimeisimmistä lähtönsä vahvistaneista on Emmerdalessa kolme vuotta Rakesh Kotechaa näytellyt Pasha Bocarie. Hän kertoo jättävänsä sarjan muun muassa siksi, että haluaa olla enemmän perheensä kanssa.

– Minulle tarjottiin vuoden sopimusta, mutta en halunnut jatkaa enää. Jatkuva matkustaminen oli todella rankkaa, ikävöin perhettäni, Bocarie kertoi Expressille.

Lue myös:

    Uusimmat