Jori Lehterän hirmuilta sai kitkerän lopun – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

Maalikooste: Tappara - HPK 4:56
Videolla maalikooste ottelusta Tappara-HPK.

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli kuusi ottelua.

Mikkelissä Jukurit nappasi kauden ensimmäisen voittonsa, kun se kaatoi Lukon 3–1. Kotijoukkueelta esillä oli jälleen kapteeni Juhamatti Aaltonen, joka on latonut neljään otteluun tehot 3+2=5. Aaltonen vastasi Jukureiden illan toisesta osumasta.

Maalikooste, Jukurit–Lukko:

Maalikooste: Jukurit - Lukko 2:59

Jyväskylässä TPS:n Valtteri Pulli oli jälleen valokeilassa. Pulli alusti TPS:n kolmannen ja iski vieraiden illan neljännen osuman. TPS:lle lopulta voitto lukemin 4–1.

Maalikooste, JYP–TPS:

Maalikooste: JYP - TPS 4:11

Lahdessa Pelicansin ja SaiPan taisto eteni aina voittomaalikilpailuun saakka. Siellä Pelicansin sankariksi nousi Lukas Jasek, joka onnistui ainoana maalinteossa. Pelicansille 2–1-voitto.

Maalikooste, Pelicans–SaiPa:

Maalikooste: Pelicans - SaiPa 4:46

Vaasassa Kärpät jatkoi voittojen tiellä, kun se kaatoi Sportin 4–1. Vierailta esillä olivat uransa 400. liigaottelunsa pelannut Julius Junttila (1+1) ja Teemu Turunen (0+2).

Maalikooste, Sport–Kärpät:

Maalikooste: Sport - Kärpät 4:31

Tampereella Tapparan Jori Lehterä vietti tehoiltaa, kun hän oli mukana kotijoukkueen jokaisessa maalissa (0+3). HPK kuitenkin himmensi Tappara-tähden alustusjuhlia, kun Eetu Liukas iski jatkoajalla 4–3-voittomaalin.

Maalikooste, Tappara–HPK:

Maalikooste: Tappara - HPK 4:56

Porissa Ässien ja Ilveksen taisto eteni Lappeenrannan kamppailun tapaan voittomaalikilpailuun. Ilveksen sankarina toimi Jani Nyman. Ilvekselle kaksi pistettä loppuluvuin 3–2.

Maalikooste, Ässät–Ilves:

Maalikooste: Ässät - Ilves 3:09

Lue myös:

    Uusimmat