Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Jonna Kantolan kassi:

Julkaistu 08.02.2002 09:30

- broilerin jauhelihaa - pekonia - sabadiljo-hedelmä - kokonainen maissintähkä

Hans Välimäen ja Jonna Kantolan menu:

Maissikeitto

maissintähkä (tai 1 pss pakastemaissia)1/4 juuriselleriä1 sipulipalsternakkavalkosipulinkynsi2 dl kanalientä50 g voitaperuna

Freesaa vihannekset voissa kevyesti, lisää kanaliemi, suola ja pippuri sekä kerma. Keitä n.15 min., tarkista maku, soseuta ja siivilöi. Nauti.

Gratin melanne

1 dl vaahdotettua kermaa 100 g parmesania suolaa pippuria

Vatkaa kerma. Lisää joukkoon juustoraaste ja mausta suolalla sekä pippurilla. Gratinoi grillivastuksen alla tai kaasupolttimella.

Kanaburgeri

250 g broilerin jauhelihaa 1 dl kermaa 1/2 sipuli valkosipulinkynsi suolaa pippuria paahtoleivän siivu

Turvota leipä ja kerma. Lisää mausteet ja liha. Pyöräytä massa, mausta ja paista uunissa.

Karamellisoitua Sabadilja-hedelmää ja Cointreau-kermaa

2 Sabadilja-hedelmää 2 cl Cointreau-likööriä 1 dl kermaa 50 g sokeria

Kuori hedelmä. Pilko. Karamellisoi pannulla. Lisää tilkka vettä. Laita astiaan. Vatkaa kerma ja kaada mukiin päälle. Nauti.

Lisää aiheesta:

Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemminVäitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseenSuperkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"Kadonnut flamingo Frankie löytyi lopulta odottamattomasta paikastaGlukoosisensoreissa voi olla vaarallinen vika – diabeetikko, tarkista sensorisi!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:02
    Halpa vs. kallis

    Paistopisteen joulutorttujen testissä täysyllätys: "Kauhea källi!"

  • Eilen17:32
    Influenssa

    THL: Influenssakausi alkamassa normaalia aikaisemmin

  • Eilen16:45
    Nuoret

    Väitöstutkimus: Yksi asia voi vaikuttaa selvästi nuoren koulumenestykseen

  • Eilen15:34
    Leivonta

    Superkätevä tapa tehdä joulutortut: "Lopputulos on tosi hyvä!"

  • Eilen14:02
    Luonto ja eläimet

    Kadonnut flamingo Frankie löytyi lopulta odottamattomasta paikasta