Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Jonna Kantolan kassi:

Julkaistu 08.02.2002 09:30

- broilerin jauhelihaa - pekonia - sabadiljo-hedelmä - kokonainen maissintähkä

Hans Välimäen ja Jonna Kantolan menu:

Maissikeitto

maissintähkä (tai 1 pss pakastemaissia)1/4 juuriselleriä1 sipulipalsternakkavalkosipulinkynsi2 dl kanalientä50 g voitaperuna

Freesaa vihannekset voissa kevyesti, lisää kanaliemi, suola ja pippuri sekä kerma. Keitä n.15 min., tarkista maku, soseuta ja siivilöi. Nauti.

Gratin melanne

1 dl vaahdotettua kermaa 100 g parmesania suolaa pippuria

Vatkaa kerma. Lisää joukkoon juustoraaste ja mausta suolalla sekä pippurilla. Gratinoi grillivastuksen alla tai kaasupolttimella.

Kanaburgeri

250 g broilerin jauhelihaa 1 dl kermaa 1/2 sipuli valkosipulinkynsi suolaa pippuria paahtoleivän siivu

Turvota leipä ja kerma. Lisää mausteet ja liha. Pyöräytä massa, mausta ja paista uunissa.

Karamellisoitua Sabadilja-hedelmää ja Cointreau-kermaa

2 Sabadilja-hedelmää 2 cl Cointreau-likööriä 1 dl kermaa 50 g sokeria

Kuori hedelmä. Pilko. Karamellisoi pannulla. Lisää tilkka vettä. Laita astiaan. Vatkaa kerma ja kaada mukiin päälle. Nauti.

Lisää aiheesta:

Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • 18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • 17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

  • 14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

  • 11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."