Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Jonna Kantolan kassi:

Julkaistu 08.02.2002 09:30

- broilerin jauhelihaa - pekonia - sabadiljo-hedelmä - kokonainen maissintähkä

Hans Välimäen ja Jonna Kantolan menu:

Maissikeitto

maissintähkä (tai 1 pss pakastemaissia)1/4 juuriselleriä1 sipulipalsternakkavalkosipulinkynsi2 dl kanalientä50 g voitaperuna

Freesaa vihannekset voissa kevyesti, lisää kanaliemi, suola ja pippuri sekä kerma. Keitä n.15 min., tarkista maku, soseuta ja siivilöi. Nauti.

Gratin melanne

1 dl vaahdotettua kermaa 100 g parmesania suolaa pippuria

Vatkaa kerma. Lisää joukkoon juustoraaste ja mausta suolalla sekä pippurilla. Gratinoi grillivastuksen alla tai kaasupolttimella.

Kanaburgeri

250 g broilerin jauhelihaa 1 dl kermaa 1/2 sipuli valkosipulinkynsi suolaa pippuria paahtoleivän siivu

Turvota leipä ja kerma. Lisää mausteet ja liha. Pyöräytä massa, mausta ja paista uunissa.

Karamellisoitua Sabadilja-hedelmää ja Cointreau-kermaa

2 Sabadilja-hedelmää 2 cl Cointreau-likööriä 1 dl kermaa 50 g sokeria

Kuori hedelmä. Pilko. Karamellisoi pannulla. Lisää tilkka vettä. Laita astiaan. Vatkaa kerma ja kaada mukiin päälle. Nauti.

Lisää aiheesta:

Kumpaan suuntaan kelloja siirretään? Ota simppeli muistisääntö avuksiAjankohdalla on väliä – teetkö sinäkin tämän seksimokan?Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2025: Tässä ovat uudet Suomen mestarit!Näitä juustoja suomalaiset nyt himoitsevat – nappaa vinkit täydelliseen juustolautaseenNuohooja-Juhan nerokas niksi: Näin tarkistat, onko polttopuu tarpeeksi kuivaAsiantuntijat varoittavat kosmetiikan karkkituotteista: "Erityisen haitallisia nuorille"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 07:00
    Kellojen siirto

    Kumpaan suuntaan kelloja siirretään? Ota simppeli muistisääntö avuksi

  • Eilen20:30
    Lifestyle

    Ajankohdalla on väliä – teetkö sinäkin tämän seksimokan?

  • Eilen18:26
    Ruoka

    Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2025: Tässä ovat uudet Suomen mestarit!

  • Eilen17:32
    Ruoka

    Näitä juustoja suomalaiset nyt himoitsevat – nappaa vinkit täydelliseen juustolautaseen

  • Eilen14:56
    Lämmitys

    Nuohooja-Juhan nerokas niksi: Näin tarkistat, onko polttopuu tarpeeksi kuiva