Joku menetti Teslansa valtiolle – Suomen poliisi kaupittelee tuliterää sähköautoa

Tuomaksen Teslaan murtauduttiin keskellä kirkasta päivää – varkaiden sähläys tallentui videolle 1:00
Tuomaksen Tesla Model 3:een murtauduttiin Espoossa keskellä kirkasta päivää. Auton kamerat tallensivat varkaiden nolon säheltämisen.

Valtiolle tuomittu Tesla kiinnostaa ostajia, sillä siitä on jätetty jo kymmeniä tarjouksia. Poliisi ei anna autolle edes perävalotakuuta.

Sisä-Suomen poliisilaitos myy Huutokaupat.com-sivustolla lähes tuliterää Teslaa. Sähköauton fyysinen sijainti on Tampere.

Kyseinen nelivetoinen kahdella sähkömoottorilla varustettu Model 3 on ilmoituksen tietojen mukaan otettu käyttöön huhtikuussa 2020, ja sillä on ajettu ainoastaan 2 800 kilometriä.

– Auto on päätynyt poliisin haltuun esitutkinnan yhteydessä, eikä poliisilla ole tietoa omaisuuden kunnosta, ilmoituksessa kerrotaan.

Poliisi korostaa, että auton kunnon selvittäminen jää ostajan harteille.

Ehdot ovat tiukat muutenkin:

– Auto myydään siiinä kunnossa ja varusteilla kuin se myyntihetkellä on, sillä ei ole takuuta, eikä kaupalla ole purkuoikeutta.

Auton niskassa on lisäksi maksamattomia ajoneuvoveroja noin 16 euron edestä.

Kauppaan kuuluu auton lisäksi seinään asennettava kotilatausasema.

Tämän artikkelin julkaisuhetkellä auton hinta on kohonnut jo 42 100 euroon minimikorotuksen ollessa 100 euroa. Autosta on jätetty 70 tarjousta, joten kilpailu on kovaa jo nyt, vaikka huutaminen päättyy vasta perjantaina 11. kesäkuuta.

Korona vei poliisin huutokaupat verkkoon

Poliisin omien käytöstä poistettujen ajoneuvojen huutokauppa järjestettiin viime joulukuussa poikkeuksellisesti verkossa.

Tuolloin niin ikään Huutokaupat.comissa järjestetyssä huutokaupassa oli tarjolla yhteensä 37 erilaista palveluksesta eläköitynyttä poliisiajoneuvoa, jotka myytiin uusille omistajilleen ilman lähtöhintaa.

Lue myös:

    Uusimmat