Jokerit jatkoi tulikuumaa putkeaan

Jokerit otti viidennen peräkkäisen voittonsa jääkiekon KHL:ssä, kun helsinkiläisjoukkue kukisti torstai-iltana kotonaan Torpedo Nizhni Novgorodin. Jokerit taivutti vastustajansa voittolaukauskilpailun päätteeksi 5–4. Jesse Joensuun maali jäi ylitöiden ainoaksi.

Kotijoukkueelle tarjoiltiin voittoa jo varsinaisella peliajalla. Iiro Pakarinen ja Nicklas Jensen hankkivat avauserässä johdon.

Torpedo nousi toisessa erässä tasoihin ja ohi. Jordan Schroederin tasoitus 21 sekuntia ennen erätaukoa nosti Jokerit tasoihin 3–3:een.

Päätöserässä Schroeder iski uudestaan ja oli pitkään kiinni voittomaalissa. Vierailijoiden Mihail Orlov kuitenkin tasoitti pelin alle puolitoista minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä ja venytti pelin jatkoajalle. Maalittoman viisiminuuttisen jälkeen ratkaisu piti selvittää voittolaukauskilpailussa.

Joensuun onnistuminen takasi Jokereille voiton.

Jokerit on ottanut kauden seitsemästä ottelusta 10 pistettä.