Jokerit hylkäämässä MM-kultaleijonan – tarjouksia satelee Euroopan sarjoista

0:56
Veli-Matti Savinaisen koira päästeli paineita kesken Antero Mertarannan haastattelun.

Vuoden 2019 MM-kultajoukkueeseen kuulunut Veli-Matti Savinainen ei ole saanut MTV Urheilun tietojen mukaan sopimustarjousta Jokereilta, mutta vientiä riittää muualle.

Jokerit on julkaissut kärkihyökkääjiensä sopimuksia ensi kaudeksi. Muiden muassa Marko Anttila, Henrik Haapala ja Nicklas Jensen jatkavat ensi kaudellakin.

Yhden kärkipelaajan jatkosta ei ole kuulunut mitään. Syy on siinä, ettei Jokerit ole tarjonnut Veli-Matti Savinaiselle jatkosopimusta.

Sen sijaan Savinainen on saanut MTV Urheilun tietojen mukaan sopimustarjouksia SM-liigasta, Sveitsistä ja yhdestä toisesta KHL-seurasta.

– Emme kommentoi yksittäisen pelaajan tilannetta. Kaikki fokus on nyt pudotuspeleissä. Katsotaan niiden jälkeen, että mikä on tilanne, pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen sanoi.

Savinainen, 35, on Jokerien runkosarjan sisäisessä pistepörssissä viidennellä tilalla. Hän teki 52 ottelussa 14 maalia ja antanut kymmenen maalisyöttöä.

Jokerien sopimuspelaajat kaudelle 2021-22:

Maalivahti: Sebastian Katajainen.

Puolustajat: Niklas Friman, Jakub Krejcik, Jaakko Manninen, Jonathan Pudas, Oliver Tuhkanen ja David Sklenicka.

Hyökkääjät: Jesse Joensuu, Marko Anttila, Henrik Haapala, Aleksi Halme, Iiro Pakarinen, Jordan Schroeder, Julius Junttila, Brian O’Neill, John Norman, Mathias Hänninen ja Nicklas Jensen.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja