Jokerien penkin päässä nähdään tänään uusi päävalmentaja

6:07
Katso ottelun kohokohdat: Jokerit taipui viime tiistaina varamiehisenä KHL-jätti Pietarin SKA:lle.

Jokerien päävalmentajana toimii tänään poikkeuksellisesti Ari-Pekka Pajuluoma, kun helsinkiläisseura kohtaa kotonaan jääkiekon KHL:ssä Traktor Tsheljabinskin.

Muina valmentajina ottelussa ovat Jokerien U20-nuorten päävalmentaja Tero Määttä ja kehitysvalmentaja Tomi Mäki, jotka olivat mukana jo tiistain SKA-pelissä. Tuolloin päävalmentajan tonttia hoiti Määttä.

Jokerien varsinainen päävalmentaja Lauri Marjamäki ei seuran tiedotteen perusteella ole vielä Traktor-ottelussa läsnä, ja Ari-Pekka Pajuluoma hyppää nyt päävastuuseen. Pajuluomalla on edellisvuosilta päävalmentajan kokemusta myös SM-liigasta Vaasan Sportin puikoista. 

Jokereita ovat koetelleet rajusti koronavirustartunnat. Iso liuta pelaajia on ollut myös karanteenissa, mutta nyt karanteenista vapautuu riveihin useita miehiä: Brian O’Neill, Peter Regin, Henrik Haapala, Nicklas Jensen, Aleksi Halme, Konsta Hirvonen, Jonathan Pudas, Alex Grant ja Janis Kalnins. Puolustaja Joonas Järvisen koeaika jatkuu vielä maanantain ja keskiviikon pelien ajan. 

Sivussa ovat hyökkääjät Jordan Schroeder, Veli-Matti Savinainen, Antti Pihlström ja Julius Junttila sekä puolustajat Niklas Friman, David Sklenicka ja Tommi Kivistö.

Jokerit pelasi viimeksi viime tiistaina, jolloin se kärsi varamiehisenä SKA Pietarille 1–4-tappion. Jokerien monien koronatartuntojen myötä viime viikon loppupuolelta siirtyi kaksi ottelua myöhemmäksi

Jokerit pelaa tällä viikolla peräti neljä ottelua. Tämäniltaisen Traktor-taiston jälkeen keskiviikkona on kotipeli Kunlunia vastaan, torstaina siirtynyt vierasottelu Lokomotiv Jaroslavlia vastaan ja lauantaina kotipeli Sotshia vastaan.

Jokerien ja Traktorin välinen ottelu käynnistyy tänään kello 18.30.

Jokerien kokoonpano Traktor-otteluun:

6 Jesse Joensuu (A) – 21 Brian O’Neill (A) – 20 Eeli Tolvanen
25 Henrik Haapala – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen
72 Aleksi Halme – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
48 Henri Ikonen – 80 Saku Mäenalanen – 12 Marko Anttila (C)
26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 64 Jonathan Pudas
50 Viktor Lööv – 36 Jakub Krejčík
7 Joonas Järvinen – 51 Alex Grant

39 Anders Lindbäck (98 Janis Kalnins)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja