Jokerien paluu herätti fanit: hurja startti kausikorttien ja osakkeiden myyntiin – "Hyvältä näyttää"

Jokereiden puheenjohtaja Mikko Saarni lataa Jokereille kovat tavoitteet 2:07
Jokerien uusi puheenjohtaja Mikko Saarni ennakoi kovia tavoitteita jo uuden organisaation julkistuksen yhteydessä.

Mestiksestä paluunsa kotimaan jääkiekkosarjoihin aloittava Jokerit on myynyt vain muutamassa päivässä huomattavan määrän kausikortteja. Myös faneille suunnattu osakeanti oli tuottanut tiistaihin mennessä jo reilut 236 000 euroa.

Jokerit tiedotti uudesta organisaatiostaan viime viikon torstaina. Uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin seuraikoni Antti-Jussi Niemi ja päävalmentajaksi Tero Määttä.

Samalla Jokerit aloitti kausikorttimyynnin Keravan ja Helsingin jäähalleissa pelattaviin kotiotteluihinsa sekä faneille suunnatun osakeannin.

Uuden taustayhtiön, Jokerit Helsinki Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Saarni ei halua paljastaa tarkkaa lukua jo myydyistä kausikorteista, mutta ensi päivien menekki enteilee MTV Urheilun tietojen mukaan jopa nelinumeroista lopputulemaa.

– Hyvältä näyttää. Kortteja on mennyt hyvin, ja tänäänkin on myyty taas useampi kymmenen. Minulla on hyvä fiilis siitä, että kortteja voi mennä aikamoinen määrä, Saarni kertoi tiistaina.

Jokerit pelaa tulevalla kaudella kotiotteluistaan 13 Keravan jäähallissa ja 11 ”Nordiksella” eli Helsingin Nordenskiöldinkadun jäähallissa. Kausikortteja seura myy sekä kauden kaikkiin otteluihin että pelkästään Helsingissä pelattaviin peleihin. Keravan jäähallin yleisökapasiteetti on vain noin 1 500 katsojaa.

Faneille suunnattu osakeanti oli tuottanut viiden päivän aikana jo runsaat 236 000 euroa. Startti on melkoinen.

– Olisi hienoa, jos se oli 300 000 juhannuksena, ja lopullinen määrä voisi jopa olla nelosella alkava. Se olisi jo kova, Saarni ennakoi.

Lue myös:

    Uusimmat