Jokereiden venäläispuolustaja paljasti tuntemuksia joukkueen sisältä – "Kaikki kyyneleet silmissä"

Jokerit päätti keskeyttää KHL-kautensa.

Jokereiden venäläispuolustaja Vitali Menshikov on avannut joukkueensa ja omia tunnelmia KHL-kauden päättymisestä.

Jokerit ilmoitti perjantaina jättävänsä KHL-kauden kesken nykyisen maailmantilanteen vuoksi. Jokerit tiedotti puolestaan maanantaina purkaneensa peräti 14 pelaajan sopimuksen, jotta he voisivat jatkaa kauttaan muualla.

Äkillinen KHL-kauden päätös otettiin Jokereissa vastaan raskain mielin, vaikkakin pelaajisto ymmärsi täysin syyn keskeytykselle. Venäläispuolustaja Vitali Menshikov valotti joukkueensa tunnelmia Instagram-tilillään.

– Jokainen meistä on surullinen näistä tapahtumista ja kokee samanlaisia tunteita: katkeruutta kauden äkillisestä päättymisestä, surua toteutumatta jääneistä toiveista ja kipua menetetyistä mahdollisuuksista. Me kaikki otimme ajankohtaiset uutiset vastaan kyyneleet silmissä, Menshikov kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Menshikov korostaa, että vaikka pettymys kauden päättymisestä on suuri, on Ukrainassa vallitseva sotatilanne päällimmäisenä pelaajien mielessä.

– Tätä ärsytystä ja tunnetta ei tietenkään voi verrata siihen kipuun ja kärsimykseen, mitä Ukrainassa nyt tapahtuu. Me kaikki haluamme rauhaa, Menshikov jatkaa Ukrainassa käytävään sotaan viitaten.

32-vuotias venäläispuolustaja siirtyi Jokereihin kesken kauden Admiral Vladivostokin riveistä. Menshikov ehti vaikuttua Jokereiden menestysmahdollisuuksista ennen kauden päättymistä.

– Oma mielipiteeni on, että Jokerit oli vahva haastaja Gagarin Cupin voittajaksi. Jokainen joukkueen jäsen ansaitsisi nostaa pokaalin päänsä yläpuolelle, Menshikov toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat