John Travoltan julkaisema nostalginen kuva sai fanit villiintymään

John Travolta Instagram-kuva kerää kommentteja. 

John Travolta sai faninsa villiintymään tuoreella Instagram-postauksellaan. Saturday night Fever -tähti julkaisi taannoin nostalgisen kuvan vuosien takaa, joka sai myös näyttelijän kollegat haukkomaan henkeään.

Travoltan  julkaisema kuva on vuodelta 1980 elokuvasta Urban Cowboy. Kuvassa nuorella Travoltalla on tuuhea parta ja valkoinen cowboy-hattu. Kuvan yhteyteen Travolta on kirjoittanut kyseisen elokuvan olevan hänen oma suosikkinsa. Tähden fanit sekä useat julkkikset kommentoivat Instagram-postausta kilpaa, kertoo Hello!-lehti.

Sinkkuelämää -tähti Kristin Davis kommentoi sydänemojien kera

-Yksi suosikkielokuvistani

Näyttelijä Mario Lopez puolestaan viittasi Travoltan esittämään roolihahmoon lyhyesti

-Bud


Myös Travoltan fanit hehkuttavat 80-luvun elokuvaa kehuen.

-paras elokuva ikinä. Katson sen ainakin muutaman kerran vuodessa, yksi kommentoi

-tämä on sinun paras elokuvasi, olen katsonut sen ainakin miljoona kertaa, toinen kirjoittaa.


John Travolta on jakanut paljon kuvia lapsistaan Instagramiin. Viime jouluna näyttelijä jakoi lämminhenkisen videon, jossa hän vietti laatuaikaa lastensa kanssa halaillen ja naureskellen sekä nauttien yhteisestä lomasta.

Näyttelijän fanit kehuvat kuinka rakastava, vahva ja huolehtiva isä hän on lapsilleen.

Näyttelijällä on kolme lasta edesmenneen Vaimonsa kanssa. Yksi lapsista menehtyi vuonna 2009 onnettomuudessa Bahamalla. Travoltan vaimo näyttelijä Kelly Preston, jonka kanssa tähti oli naimisissa vuodesta -91 menehtyi heinäkuussa 2020 rintasyöpään.

Lue myös:

    Uusimmat