Johanna Tukiaisesta strippiklubin emäntä

Kohublondi Johanna Tukiainen voi lisätä ansioluetteloonsa kohta uuden ammatin, striptease -ravintolan klubiemäntänä toimimisen.

Johannan uusi työpaikka on Gentlemans Club -niminen erotiikkaravintola Helsingissä. Itse ravintola on naiselle tuttu vuosien ajalta jolloin Tukiainen tanssi ravintolassa 10 vuoden ajan.

– Tämä on mielettömän upea juttu, ja osui kuin nappi silmään! Saan itse päättää työvuorot, jotta voin hieman matkustella. En kuitenkaan aio matkustella niin paljon, kuin ennen. Minähän olin juuri kaksi kuukautta Miamissa biisieni vuoksi, Tukiainen kertoo tiedotteessa.

Naisen työtehtäviin kuuluu näyttää asiakkaille paikkoja ja saattaa heidät pöytiinsä. Tämän lisäksi Tukiainen tarjoaa miehille seuraansa seurusteluen, viihdyttämisen ja keskustelun muodossa. Vaaleaverikön voi esimerkiksi tilata limusiiniin seurustelemaan ja tarjoilemaan kuplajuomaa.

Monien miesten pettymykseksi silikoniblondi ei kuitenkaan tanssi asiakkailleen, vaan pitää vaatteet tiukasti yllään.

– En tällä kertaa tanssi, ja ihan hyvä niin. Aika aikaansa kutakin. Olen kuitenkin niin suuri julkisuuden henkilö Suomessa, että ihmiset varmaankin katsoisivat asiaa pahalla. Gentelemans Clubillahan tytöt riisuutuvat ihan alasti, ja ihmiset ovat niin pikkusieluisia Suomessa, että jos riisuutuisin vain topless, niin sitäkään ei hyväksyttäisi, hän pohtii.

Kirsikkana kakun päällä voi kuulla myös Tukiaisen laulamista. Työtehtäviin kuuluu nimittäin esittää niin Lööppijulkkis- kuin Some Day -kappaleita tarvittaessa.

MTV3:n Viihdeuutiset nyt myös Twitterissä, tutustu

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat