Mainos

Joensuun normaalikoulun oppilas: Osa luokkalaisista luuli pakettia vitsiksi

Joensuun normaalikoulun pihalle ilmestyi tänään iltapäivällä epäilyttävä paketti, jonka päälle oli liimattu lappu, jossa luki ”hyvästi norssi”. Koulun oppilaat passitettiin uhkaavan paketin löydyttyä kotiin.

Joensuun normaalikoulun 9C – luokan oppilas Iris Haapasalo kertoo olleensa kemian tunnilla, kun tunti keskeytyi kuulutuksella.

–Kuulutuksessa sanottiin, että oppilaat eivät saa poistua luokkahuoneista eivätkä saa mennä ikkunoiden lähelle. Meille ei kerrottu mitään muuta kuin että koulun toisella ovella oli uhkaavan näköinen paketti, jota poliisi oli alkamassa tutkia.

Haapasalon mukaan osa luokkalaisista luuli kuulutusta ensin vitsiksi. Toiset kuitenkin ottivat kuulutuksen heti vakavasti, ja kuuntelivat ohjeita tarkasti.

Ensimmäinen kuulutus tuli Haapasalon mukaan noin kello 13.30. Oppilaat joutuivat odottamaan sisätiloissa noin 45 minuuttia, kunnes heille annettiin lupa lähteä kotiin. Haapasalon pyörä jäi kuitenkin koulun pihalle, sillä pyöräparkki sijaitsi lähellä pakettia. Oppilaat joutuivat poistumaan koulusta toista uloskäyntiä käyttäen.

–Poliisi seisoi koulun toisella ovella, ja meidän käskettiin poistua toisesta uloskäynnistä. Itse näin pihassa vain yhden poliisiauton, mutta meille sanottiin, että poliisin erikoisryhmä tutkii pakettia, Haapasalo kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.