Jodie Marsh: Kaikki kadehtivat vartaloani

Rajun muodonmuutoksen läpikäynyt Jodie Marsh kertoo syistä, jotka ajoivat hänet muuttamaan ulkonäköään.

Itsensä huippukuntoon bodannut Jodie Marsh on herättänyt hämmennystä muuttuneella ulkonäöllään. Heat -lehdelle antamassaan haastattelussa Marsh paljastaa syyt, jotka ajoivat hänet muuttamaan ulkonäköään niin radikaalisti.

Marsh kertoo aloittaneensa harjoittelun jo kolme vuotta sitten ja huomauttaa ettei motiivina suinkaan ollut huomionhakuisuus tai kuuluisuus.

– Tuossa asiassa ihmiset ymmärtävät minut täysin väärin. Opiskeluaikoinani halusin eläinlääkäriksi tai asianajajaksi. En halunnut kuuluisaksi, Marsh puolustautuu.

– Minua kiusattiin koulussa ulkonäköni vuoksi ja siksi päätin ryhtyä malliksi. Ajattelin, että voisin todistaa kiusaajille ja itselleni etten ollut ruma. Se ei ole mielestäni huomionhakuisuutta.

Ylpeä vartalostaan

Uusi suunta uralla on selkeästi antanut Marshille roppakaupalla itseluottamusta.

– Olen ylpeä katsoessani itseäni peilistä, enkä vieläkään voi uskoa, että tämä on nyt vartaloni. Rakastan vatsalihaksiani. En ole koskaan näyttänyt kauniimmalta, Marsh hehkuttaa.

Kaikki eivät pidä lihaksikasta naisen vartaloa yhtä kauniina kuin Marsh, joka mielestään näyttää yhä hyvin naiselliselta.

– Jos et kuulu kehonrakennusmaailmaan tällainen voi olla pelottavaa, mutta minulle se on normaalia.

Marsh kertoo saavuttaneensa hämmästyttävän ulkomuotonsa proteiinin ja kovan treenin avulla. Ennen kisoja hän jätti kaiken hiilihydraatin pois ruokavaliostaan, mutta aloitti hiilihydraattitankkauksen päivää ennen kisoja saadakseen lisää massaa lihaksiinsa.

– Tämä on muuttanut elämäni täysin. Itseluottamukseni on korkeampi, tunnen olevani turvassa, tunnen voimaa ja tunnen olevani lähes voittamaton, Marsh selittää muutoksia elämässään.

– Olo on kuin supernaisella. Nyt kaikki kadehtivat vartaloani.


AVA

Kuvat: Splash

Lähde: Heat, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja