Mainos

Jippii kasvoi - tappio syveni

Jippii Group Oyj -konsernin liiketappio syveni alkuvuonna selvästi. Tammi-maaliskuun tappio oli 1,8 miljoonaa euroa, kun vuotta aiemmin tappiota kertyi vain 0,4 miljoonaa euroa. Yhtiön tulos ennen satunnaiseriä, varauksia ja veroja oli 2,1 miljoonaa euroa tappiollinen, kun tappiota vuotta aiemmin kertyi vain 0,6 miljoonaa euroa.

Yhtiön liikevaihto oli 21,7 miljoonaa euroa, missä on kasvua 266 prosenttia edelliseen vuoteen ja 65 prosenttia edelliseen neljännekseen verrattuna.

Jippiin liikevaihdosta 43 prosenttia tulee Suomen ulkopuolelta. Jippii Club -mobiiliportaalin liikevaihto oli 3,2 miljoonaa euroa (0,8 miljoonaa), kasvuprosentti 309 prosenttia ja liiketulos 0,8 miljoonaa euroa.

Jippii kertoo rahoitusasemansa olleen maaliskuun lopussa tyydyttävä. Taseen loppusumma kauden päättyessä oli 82,4 miljoonaa euroa ja omavaraisuusaste 39,2 prosenttia. Yhtiöllä oli korollista velkaa 21,2 miljoonaa euroa, josta pitkäaikaista velkaa oli 2,5 miljoonaa euroa. Konsernin rahat ja pankkisaamiset katsauskauden päättyessä olivat 4,7 miljoonaa euroa.

Jippiin GSM-liittymäasiakkaiden määrä oli maaliskuun lopussa 39 952, missä oli tammi-maaliskuun aikana tullutta lisäystä 17 650.

Yhtiö arvioi koko vuoden liikevaihdoksi 118 miljoonaa euroa ja tulokseksi noin 6 miljoonaa euroa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.