Jessica Simpsonille vauva – synnytykseen upposi maltaita

Laulaja Jessica Simpson ei kitsastellut lapsensa synnyttämisestä.

Hollywood-kaunotar Jessica Simpsonin perhe on lisääntynyt yhden henkilön verran. Hittilaulaja synnytti lapsen Los Angelesissä tiistai-aamuna, uutisoi FoxNews.com. Jessican ja kihlattu Eric Johnsonin perheen uusi jäsen on tyttö, ja hänen nimensä on Maxwell Drew Johnson.

31-vuotias tähtilaulaja varustautui esikoisensa synnyttämiseen huolella. Nainen oli TMZ.comin mukaan varannut huoneen Los Angelesissa sijaitsevasta Cederai-Sinai-sairaalasta. Tavalliseen sairaalahuoneeseen verrattuna kyseessä oli melkoinen luksushuoneisto, sillä TMZ.comin mukaan synnytyssviitti käsitti kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Hintaa oli sen vuokraukselle kertynyt melkoisesti, sillä sen lasku on huikeat 3780 dollaria (noin 3000 euroa) yötä kohden.

Tähti haluaa vaalia hulppeita elämäntapoja myös synnytyksen aikana. Paikalla oli TMZ.comin mukaan useita taulutelevisioita, muffinssikoreja, manikyyri- ja pedikyyrivälineitä sekä laadukkaita ruoka-ainekokonaisuuksia. Synnytyksen kustannukset nousevat Simpsonin kohdalla korkeammalle kuin helmikuussa esikoisensa synnyttäneen, diivana tunnetun Beyoncén. Hän maksoi järjestelyistään runsaat 3200 dollaria (noin 2700 euroa) yöltä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja