Jessica Simpson: En ymmärtänyt, etteivät raskauskilot lähde vauvan mukana!

Laulaja Jessica Simpson tietää tarkalleen, mistä on saanut ylimääräiset kilonsa odottaessaan esikoistaan. Tähti ei kuitenkaan arvannut, kuinka haastavaa niitä olisi pudottaa.

Tuore äiti, pop-laulaja Jessica Simpson, 32, tietää, mistä raskauden aikana ilmestyneet kilot johtuivat. Vaaleaverikkö halusi nauttia tyttärensä Maxwell Drewin odottamisesta.

– Soin itselleni kaiken, minkä halusin, sillä olin ensimmäistä kertaa raskaana ja halusin nauttia siitä, Simpson kertoo USA Today -lehdelle.

Tähti hemmotteli itseään muun muassa lempiherkullaan makaronilla ja juustokastikkeella. Simpson ei kuitenkaan ymmärtänyt, mitä haluilleen periksi antaminen tekisi hänen vartalolleen raskauden jälkeen.

– En tajunnut, ettei kaikki paino lähde vauvan mukana, Simpson hämmästelee.

Nyt Simpson on kuitenkin luopunut monista herkuistaan – eikä vähiten siksi, että on Painonvartijoiden uusin edustaja.

Tähti ei ole paljastanut nykyistä painoaan tai sitä, mitä vaaka on näyttänyt hänen ollessa painavimmillaan. Hän kuitenkin kertoo pudottaneensa painoaan viikoittain. Simpson myös treenaa personal trainerinsa kanssa neljästä viiteen kertaa viikossa – lähinnä kävellen.

– Rintani ovat aivan liian isot juoksemiseen tällä hetkellä, Simpson kertoo.

Entisen NFL-pelaaja Eric Johnsonin kanssa kihloissa oleva laulaja kuitenkin vaikuttaa realistiselta painonpudotuksen suhteen.

– Vartaloni ei palaudu kuin supermallilla. Olen kuin kuka tahansa nainen, joka yrittää tuntea olonsa hyväksi ja pysyä terveenä tyttärensä, sulhasensa ja itsensä tähden, Simpson kiteyttää.

AVA

Lähde: People.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja