Jennifer Lopez on vuosikymmenen tyylikkäin

Jennifer Lopez on nimetty vuosikymmenen tyyli-ikoniksi. Tähti kulkee päättäväisesti omaa tietään, eikä välitä muiden mielipiteistä. 40-vuotias kaunotar tuo tyylissään esille rohkeasti naiselliset muotonsa.

Wireimages/All Over Press

Wireimages/All Over Press

Lopez palkittiin Hot Hollywood Style Issue -tapahtumassa, johon hän oli pukeutunut Georges Chakran haute couture -pukuun. Kaksosten äiti oli lisännyt asuun seksikkyyttä pukeutumalla push up -liiveihin. Vierellä edusti mies Marc Anthony.

Lopezin ystävä, näyttelijä Leah Remini kehui ystäväänsä rohkeaksi pukeutujaksi. "Hän on aina kaunis ja uskaltaa ottaa riskejä. Hän ei välitä, mitä muut ihmiset ajattelevat", Remini sanoi. Remini luottaa ystävänsä tyylitajuun niin paljon, että kysyy hänen mielipidettään myös omista asuistaan.

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Tiimalasivartaloinen Lopez on sanonut, ettei voisi ikinä olla kokoa 0. "Minulla on takamus, rinnat ja naiselliset kurvit, mutta pidän vartalostani", tähti on kertonut. Kaksoten saaminen sai Jenniferin kuitenkin hetkeksi lihomaan, ja iso olemus oli tähdelle sokki. "Tulin pisteeseen, jossa kysyin itseltäni, mitä minulle tapahtui? Kokosin itseni lasteni vuoksi. Heidän täytyy tietää, miltä oikeasti näytän. Nyt olen saman kokoinen kuin ennen lapsia", Lopez iloitsee.

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Lopez on saanut kiitosta paitsi pukeutumisesta, myös aina huolitellusta ulkonäöstään. Tällä hetkellä tähti kaunistaa meikkitaiteilija Scott Barnesin tammikuussa julkaistuaAbout Face -kirjaa, jossa neuvotaan, kuinka voi meikata kuin filmitähti. Barnesin ja Lopezin yhteistyö on ollut saumatonta yli 10 vuotta. Barnes jopa matkusti Lopezin mukana, kun tämä teki viimeistä elokuvaansa Varasuunnitelma.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Wireimages/All Over Press

Lue myös:

    Uusimmat