Jennifer Lopez hankki nuorelle rakastajalleen työn Idolsissa – ja haluaa nyt lapsia!

Jennifer Lopez haluaa perustaa perheen 24-vuotiaan poikaystävänsä kanssa ja hankki tanssijalle uuden leipätyön.

Jennifer Lopez yrittää epätoivoisesti saada uuden poikaystävänsä menestymään. Laulajatar on anellut amerikkalaisen Idol-ohjelman tuottajia palkkaamaan 24-vuotiaan Casper Smartin.

– Casperilla on jonkinlainen titteli, mutta kukaan ei tiedä mitä hänen kuuluisi tehdä, lähde kertoo In Touch -lehdelle.

42-vuotias Lopez, joka toimii yhtenä ohjelman tuomareista, haluaa pitää rakastettunsa lähellään. Hän on auttanut Smartia jo rahallisesti sekä palkkaamalla asianajajan auttamaan miestä aiempien lakisotkujen selvittämisessä.

– Hän ei välitä vaikka joutuu käyttämään tuhansia dollareita, kunhan mies ei jätä häntä.

Lopez haluaa lapsia?

Star-lehden mukaan Lopez on niin rakastunut nuoreen poikaystäväänsä, että suunnittelee jo lasten hankintaa. Hän haluaisi kaksostensa lisäksi vauvan.

– Hän on nähnyt miten hienosti Casper tulee toimeen Maxin ja Emmen kanssa. Hänen mielestään miehestä tulisi mahtava isä.

Lopezin ex-aviomies Marc Anthony ei ole innoissaan siitä, että hänen lapsillaan voisi kohta olla isäpuoli ja uusia sisaruksia.

– Marc on raivoissaan Casperin takia ja siitä miten nopeasti suhde kehittyy. Marcin ja J.Lo:n välit ovat kireämmät kuin koskaan aiemmin.

Lehti kirjoittaa, että laulajatar etsii kuitenkin jo asuntoa Manhattanilta, johon voisi muuttaa uuden rakastettunsa kanssa.

MTV3 Helmi

Kuva: Splash

Lähteet: In Touch, Star, 2012

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja