Mainos

Jennifer Lopez: En halua mieheni näkevän seksikohtauksiani

Näyttelijä-laulaja Jennifer Lopez näyttelee uusimmassa The Back-Up Plan -elokuvassaan naista, joka yrittää tulla epätoivoisesti raskaaksi. Hän kielsi miestään katsomasta elokuvassa nähtävää eroottishenkistä kohtausta.

- En halua piinata miestäni niillä. Hänen ei tulisi katsella, kun viettelen toista miestä keittiön pöydällä. En henkilökohtaisesti välitä tehdä näitä "kohtauksia” ollenkaan, koska ne tekevät oloni epämukavaksi, tähti kuittaa.

Vaikka Lopez ei halunnutkaan miehensä näkevän häntä eroottishenkisessä kohtauksessa, nainen ei silti epäröinyt näyttää paljasta raskaudenjälkeistä vartaloaan. 40-vuotiaalla tähdellä on 2-vuotiaat kaksoset yhdessä aviomiehensä, laulaja Mark Anthonyn, kanssa. Lopez on kaksosraskaudesta huolimatta elämänsä kunnossa järkevän ruokavalion ja treenaamisen ansioista.

- Treenasin paljon. Kärsin päästäkseni eroon viimeisistä ylimääräisistä kiloista. Minun piti muuttaa ruokailutottumuksiani saatuani kaksoset. Ennen heitä saatoin syödä huomattavasti enemmän kuin nyt. Ongelma on, että rakastan leipää, mutta se on yleensä kiellettyjen ruokalajien listalla

Koonti: MTV3-Helmi
Lähde: FemailFirst
Kuva: Wireimage

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.