Jennifer Aniston nappasi itselleen varatun miehen!

InTouch -lehti raportoi, että Jennifer Anistonin poikaystävä Justin Theroux seurusteli vielä silloin, kun pari rakastui.

Jennifer Anistonin uusi rakkaus ei alkanutkaan aivan niin puhtoisesti kuin voisi luulla. In Touch -lehti kirjoittaa, että Aniston aloitti suhteen nykyisen poikaystävänsä Justin Therouxin kanssa, kun mies oli vielä yhdessä ex-tyttöystävänsä kanssa.

Aniston, 42, ja Theroux, 40, tapasivat Wanderlust-elokuvan kuvauksissa. He alkoivat seurustella toukokuussa 2011. Lähteet ovat kertoneet, että Theroux oli suhteessa Heidi Bivensin kanssa, kun rakastui Anistoniin. Ihastuttuaan Anistoniin hän jätti tyttöystävänsä.

– Hän valehteli Heidille ja särki tämän sydämen, parin tunteva elokuvasäveltäjä Craig Wedren paljasti In Touch -lehdelle.

Uutinen on yllättävä, sillä Aniston itse on ruotinut kovin sanoin Angelina Jolieta, jonka kanssa Brad Pitt alkoi seurustella heti erottuaan Frendit-tähdestä.

Ei häitä Jenniferille!

Anistonille on tiedossa myös lisää huonoja uutisia. Tuoreen näyttelijäparin tuttavat eivät usko suhteen kestävän. Heidän mukaansa Aniston ja Theroux ovat luonteiltaan liian erilaisia.

– Justin ei koskaan mene hänen kanssaan naimisiin. Hän ei ole naimisiin menevää tyyppiä. Niin voit päätellä 14 vuoden parisuhteesta, joka ei sekään johtanut avioliittoon, eräs parin ystävistä väitti lehdelle.

Anistonin ystävän mukaan suhde on kuitenkin näyttelijättären puolesta erittäin vakavalla pohjalla.

– Tämä on se mies, jonka kanssa Jennifer haluaa vanheta. Hän on päättömästi rakastunut.


MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lähde: X17Online.com, In Touch

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja