Jenkkitähti: Tällaisia William ja Catherine ovat todellisuudessa!

Julie Chen paljastaa millaista oli tavata kuninkaallinen pari. Miten William ja Catherine käyttäytyvät poissa kameravaloista.

The Talk -ohjelman juontaja Julie Chen tapasi Englannin tulevan kuningasparin heidän Yhdysvaltain vierailullaan. Hän paljastaa People-lehdessä miten William ja Catherine käyttäytyvät, kun kamerat eivät ole kuvaamassa.

– Istuimme heidän takanaan illallisella. Aina kun joku mainitsi Cambridgen herttuaparin, näin kuinka Kate kääntyi Williamin puoleen ja kikatti. Heistä näytti olevan jännittävää, kun joku kutsui heitä niin, Chen kertoo.

Juontaja kehuu lehdessä varsinkin Cambridgen herttuaa.

– William oli oikea herrasmies. Hän pyysi anteeksi noustessaan pöydästä ja – kun meidät oli esitelty – tuli juttelemaan meidän kanssamme. Kun puhuimme News of the World -lehden lakkauttamisesta, hän sanoi "kenties tiedättekin, että kaikki alkoi vuonna 2003, kun he salakuuntelivat puhelintani". Hän puhui hyvin avoimesti!

Brittilehdet ovat kirjoittaneet paljon Catherinen liian alhaisesta painosta, mutta Chen on eri mieltä.

– Hän ei ole liian laiha. Hän näytti elegantilta, tyylikkäältä, kuin suoraan sadusta, mutta helposti lähestyttävältä. Mielestäni hän määrittelee monarkin roolin uudelleen; hän on nuori, trendikäs ja kuninkaallinen.

William ja Catherine ovat hurmanneet Amerikan ja Kanadan edustusvierailullaan. Parin tavannut Chen ei ihmettele syytä.

– Luonteiltaan he ovat toistensa peilikuvat. William on ystävällinen, avoin ja kypsänoloinen herrasmies. Hänen kanssaan voisi mennä drinkille ja jutella vaikka kuinka pitkään. Olisin voinut kertoa likaisen vitsin ja hän olisi taatusti nauranut.

Chen tarkkaili illan aikana varautuneiksi oletettuja kuninkaallisia ja heidän käytöstään.

– Illan aikana he tuskin koskettivat toisiaan, mutta hymyilivät ja vilkuilivat toisiaan sitäkin enemmän. He oli rentoutuneita ja osoittivat olevansa rakastuneita. Sen näki siitä miten he katsoivat toisiaan.

Juontaja onnittelee tulevaa kuningasta upean elämänkumppanin löytämisestä.

– Tiedän, että hän mietti pitkään päätöstään kosia, mutta teki lopulta oikean ratkaisun, niin monarkian kuin itsensä puolesta.

MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat