Jenkkisotilaiden tempaus: Matkivat seksikkäitä cheerleadereita hittibiisin tahdissa – katso!

Afganistaniin asemoituneet jenkkisotilaat päättivät vastata cheerleadereiden versioon suositusta Call Me Maybe -kappaleesta. Tässä on lopputulos, joka miellyttää niin naisia kuin miehiäkin!

Afganistaniin asemoituneet amerikkalaiset sotilaat repäisivät ilmeisesti tylsän päivänsä iloksi ja päättivät vastata jenkkifutisjoukkue Miami Dolphinsin huutosakin eli cheerleadereiden internetissä valtaisan suosion keränneeseen Call Me Maybe -kappaleen huulisynkattuun versioon. Raamikkaat miehet antoivat kaikkensa imitoidakseen täydellisesti liikkeissään ja ilmeissään bikineissä keikisteleviä cheerleadereita – ja pysyäkseen mukana laulun sanoissa.

Carly Rae JepseninCall Me Maybe on ollut varsinainen hitti internetissä ja siitä on tehty lukemattomia erilaisia versioita. Vuonna 2011 Afganistanissa olleet amerikkalaiset sotajoukot tekivät oman versionsa Britney Spearsin kappaleesta Hold It Against Me. Myös tästä videosta tuli nettihitti. Onneksi tuoreessa Call Me Maybessa nähdään selvästi viimevuotista enemmän paljasta pintaa, joka miellyttää niin naisia kuin miehiäkin! Ja sotilaatkin todistavat lantioiden liikkuvan kuin ammattitanssijoilla.

Katso video alta:


AVA

Kuva: Shutterstock

Video:YouTube

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja