Jauhelihatäytteiset paprikat

(4 annosta)

  • 4 paprikaa
  • 2 dl kypsää riisiä
  • 300 g jauhelihaa
  • 1 sipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 prk maustettua ranskankermaa
  • öljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • timjamia
  • juustoraastetta

Leikkaa paprikoista hattu pois ja poista siemenet. Ruskista jauheliha ja lisää hienonnetut sipulit sekä valkosipulinkynnet. Sekoittele ja mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Sekoita joukkoon riisi, maustettu ranskankerma sekä juustoraaste. Täytä paprikat ja aseta ne uunivuokaan. Lorauta vuoan pohjalle tilkka vettä. Kypsennä 220 asteisessa uunissa noin puoli tuntia. Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Resepti: Henri Alen / Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat