Jättisiirto F-liigassa: Maailman paras maalivahti vaihtaa seuraa

Maailman parhaaksi salibandyn miespelaajaksi vuonna 2018 valittu maalivahti Eero Kosonen, 33, on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Hämeenlinnan Steelersin kanssa, tiedottaa seura sivuillaan.

Kolme edellistä kautta Seinäjoen Peliveljissä viettänyt Kosonen on pelannut urallaan aiemmin myös Ruotsin Superliigassa Växjö Vipersissa, jossa maalivahti saavutti yhden finaalipaikan. 

Kosonen on voittanut urallaan kaksi salibandyn maailmanmestaruutta, kaksi MM-hopeaa sekä kultaa, hopeaa ja pronssia F-liigan edeltäjässä Salibandyliigassa.

– Itse lähden joka kausi siitä, että tavoitteena ovat playoffit. Totta kai tarkennetaan tavoitteita, kunhan pääsen tästä joukkueen mukaan, mutta en näe mitään syytä, miksi tavoite olisi jotain muuta kuin playoffit, Kosonen sanoi seuran tiedotteessa.

– Onhan tämä iso juttu, ei meillä liikaa maailmanmestareita joukkueessa ole! Eepi tuo mukanaan rutkasti kokemusta huipputason salibandysta ja voittamisesta. Se auttaa joukkuetta ottamaan askeleita eteenpäin, Steelersin päävalmentaja Tommi Ojala puolestaan iloitsi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja