Järkytys tallentui videolle: Auto ajoi tuhannen ihmisen joukkoon hautausmaalla Irlannissa: "Näin ihmisiä juoksemassa pakoon kiljuen"

0:31

Yksi henkilö loukkaantui vakavasti ja useat saivat lieviä vammoja välikohtauksessa Dundalkissa, Irlannissa, kun kuski ajoi yllättäen auton kohti väkijoukkoa St. Patrickin hautausmaalla järjestetyssä vuosittaisessa hautojen siunaustilaisuudessa sunnuntaina, Irish Times kertoo.

Musta henkilöauto kaahasi hautausmaan läpi kohti parkkipaikkaa, jossa auto kääntyi ja ajoi uudestaan väkijoukkoa kohti. Sen jälkeen se törmäsi autotien varteen pysäköityihin autoihin ja pysähtyi.

Irlannin poliisi pidätti autoa kuljettaneen 20-vuotiaan miehen tapahtumapaikalta. Hautausmaalle oli tapahtumahetkellä kerääntynyt arviolta tuhat ihmistä vuosittaiseen hautojen siunaustilaisuuteen.

"Todella pelottavaa"

St. Patrickin seurakunnan pastori Mark O'Hagan kertoi Irish Timesille järkyttyneensä kovasti tapahtuneesta.

– Olin puhujakorokkeella puheeni loppuvaiheessa, kun kuulin huutamista. Näin vasemmalla puolellani ihmisiä juoksemassa pakoon kiljuen, O'Hagan sanoo.

Sen jälkeen hän näki auton kiitävän kovalla vauhdilla hautausmaan läpi. Hän kertoi, että auto ajoi hänen ohitseen, törmäsi muihin autoihin, ja yritti palata samaa reittiä takaisin.

Pastori kertoo levittäneensä kätensä ja heiluttavan kuskille, jotta tämä pysähtyisi. Auto kuitenkin kääntyi häntä kohti, jolloin pastori hyppäsi pois tieltä.

– Se oli pahin painajaiseni, todella pelottavaa, pastori sanoi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja