Niemisestä ykkössijoitettu - myös Niklas-Salminen mukana

Jarkko Nieminen lähtee ykkössijoitettuna ensi maanantaina alkavaan Tampere Openiin. Kyseessä on viimeinen kerta, kun uraansa lopetteleva Nieminen pelaa tamperelaisessa Challenger-tason kisassa.

Maanantaina julkaistulla maailmanlistalla Nieminen on 91:s. Tampere Openin kakkossijoitettu on Ranskan lupaava Lucas Pouille, jonka äiti on suomalainen. Pouille on maailmanlistalla 94:s.

Wimbledonin juniorisarjassa erinomaisesti onnistunut Patrik Niklas-Salminen osallistuu turnaukseen. Niklas-Salminen pelaa Tampereella villillä kortilla.

Muut sijoituksen saavat pelaajat ovat Blaz Rola (ATP-101), Jürgen Melzer (ATP-129), Andre Ghem (ATP-131), Jürgen Zopp (ATP-153), Germain Gigounoun (ATP-191) sekä Calvin Hemery (ATP-211).

Nieminen on Tampereen-kisan voittaja vuosilta 2001 ja 2002. Kahden ATP-turnausvoiton lisäksi Nieminen on urallaan saavuttanut kymmenen mestaruutta Challenger-kisojen kaksinpelissä.

Tampere Openin palkintosumma on 42 500 euroa. Tampereella pelataan Challenger-tason ammattilaiskilpailua jo 34. kerran peräkkäin.

Lue myös:

    Uusimmat