Mainos

Järjestö keräsi lasten sydäntäsärkevät joulutoiveet: ”Tänä jouluna haluan ruokaa”

Jouluna lasten hätä ja puute korostuu. Yhdysvalloissa joulukeräys paljasti lasten koskettavat toiveet.

Joulu on pian käsillä, ja siinä missä se on on monelle ilon juhlaa, toisille se on jokavuotinen muistutus siitä, mitä elämästä puuttuu. Yhdysvalloissa toimiva voittoa tavoittelematon Things of My Very Own, Inc. -järjesto julkaisi Facebook-sivuillaan lasten sydäntäsärkeviä joulutoiveita.

Järjestön tavoitteena on tarjota kriisiapua kaltoinkohdelluille lapsille. Nyt joulun alla järjestö etsii lapsille sponsoreita toteuttaakseen näiden joulutoiveet. Lasten toiveet kirjoitetaan paperilapuille, joita viedään eri liikkeisiin. Hyväntekijät voivat käydä valitsemassa itselleen paperilapun auttaakseen kyseistä lasta toteuttamalla tämän toiveen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Näin kahdessa lapussa Viscosissa nämä toiveet: "äiti" ja "koti", suree Facebookissa Sarah Flaherty -niminen nainen.

Lasten toiveet ovatkin moninaisia. Vaikka moni toivoo leluja, on joukossa myös toiveita, jotka särkevät sydämen. Lapset ovat toivoneet muun muassa ruokaa ja lämpimiä vaatteita. Onneksi kuviin tulleiden kommenttien perusteella myös auttajia löytyy. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen 10-vuotias poika. Haluan kouluun välipaloja, jotta en ole ainoa, joka ei syö välipalahetkenä koulussa. Käytän kokoa 12, ja pidän Pokémonista."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen poika. Olen 6-vuotias. Tänä jouluna haluan ruokaa. Army man -lelun. Kiitos. Rakastan sinua, joulupukki. Koko kuusi."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen tyttö. 11-vuotias. Tänä jouluna haluan lämpimiä peittoja ja takin. Minulla on yhden hengen sänky. Pidän sinisestä väristä. Käytän kokoa 16 ja olen mukava ihminen."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"5-vuotias poika. Koko 4. Toive: Mitä tahansa Batmania. Tarve: Talvitakki."

"8-vuotias poika. Koko 10. Toive: "Että veljeni lakkaisi varastamasta Batman-lelujani." Tarve: College-pusero."

Avun tarve jouluisin suuri

Haluatko auttaa? Myös Suomessa toimii vastaavanlainen Joulupuu-keräys, jonka avulla kerätään joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaanotettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin vähävaraisen perhetilanteen vuoksi jäämässä ilman muistamisia jouluna. Sivuston mukaan pelkästään pääkaupunkiseudulla tällaisia lapsia on yli 10 000.

Lisäksi on olemassa useita sivustoja, jotka pyrkivät tuomaan joulumieltä vähävaraisille perheille. Esimerkiksi Jouluapua- ja Arkiapuri-sivustojen kautta voit etsiä autettavan perheen.

Lähteet: Scary Mommy, Facebook

***

16:48

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.