Janni Hussi mukana Possessa: "Minulla on aika estoton olo!"

Fitnesskaunotar Janni Hussi loikkaa pelottomasti Possen haasteeseen.

Lauantai-iltojen suosikkiohjelma ilahduttaa kotikatsomoita tänä syksynä jo neljännen tuotantokauden jaksoin. Tänään lauantaina 21. lokakuuta suorassa lähetyksessä vierailee muun muassa fitnesslavoilta julkisuuteen noussut juontaja Janni Hussi

Hiljattain Espanjaan muuttanut Hussi lensi viikonlopuksi Suomeen paitsi Possen myös I Love Me -messujen juontokeikan perässä. 

– Minua ei jännittänyt lainkaan ennen kun tulin tänne, messutouhujen lomassa en ollut ehtinyt hirveästi ajattelemaan koko asiaa, Hussi toteaa tyynesti vain hetkeä ennen suoraa lähetystä.. 

– Kuulin, että Jarppi toimii minun käsinä haasteessa ja hänellä on aikamoinen hullunkiilto silmissään. Tästä voi tulla ihan mitä vaan, mutta olen valmis kaikkeen. Minulla on aika estoton olo tällä hetkellä, hän nauraa. 

Hussin lisäksi lähetyksessä vierailevat muun muassa kiekkolegenda Timo Jutila ja muusikko Jenni Vartiainen. Pahamaineisen Emoji-haasteen vastaanottaa koomikko Ali Jahangiri

Possessa rymistelevät tuttuun tapaan Jaakko Saariluoma, Viivi Pumpanen sekä Duudsoneista tutut Jarppi, HP ja Jarno. Uusina kasvoina tällä kaudella irrottelevat tubettajat Lakko ja Herba.

Posse MTV3-kanavalla lauantaisin klo 20

Lue myös:

    Uusimmat