Mainos

Jannen Jameissa ei tarvitse pidätellä Madonnan takia

Lappeenrannassa viikonloppuna ravattavia Kuninkuusraveja kohtasi ikävä ongelma, kun lähes kaikki Suomen siirrettävät festivaalivessat on toimitettu Helsingin Jätkänsaareen Madonnan torstaista jättikeikkaa varten.

Järvenpäässä ollaan asian suhteen oltu viisaampia.

- Luin asiasta jostain ja naureskelin tilannetta. Meillä on kyllä vessa-asiat hoidossa, ollaan oltu tarpeeksi ajoissa liikkeellä. Vessoja on puolitoista kertaa sen, mitä terveysviranomaiset vaativat, tänään starttaavien Jannen Jamien promoottori Jokke Härmä lupaa.

Suomen Madonna ei ulkomaisen rinnalla kalpene

Madonnan keikalla ei muutenkaan tunnu olevan järvenpääläisfestivaaliin vaikutusta, sillä lippuja on mennyt kaupaksi enemmän kuin koskaan.

- 6 000 lippua on myyty ennakkoon. Kyllä nyt on tulossa kaikkien aikojen jamit! Ja onhan meillä meidän oma Madonna täällä, hän ei tippaakaan kalpene ulkomaiseen verrattuna, Härmä viittaa upeaan ikisuosikkiin Paula Koivuniemeen, joka tahdittaa festarikansaa torstai-iltana.

Vakuuttava tähtikattaus

Muutenkin Järvenpäähän on saatu varsin nimekäs tähtikattaus, sillä lauteille nousevat tänä iltana Agents, torstaina Koivuniemi, perjantaina Popeda, lauantaina herkutellaan Eppu Normaalilla ja sunnuntaina viiden päivän jamit kruunaa Juha Tapio.

- Itse odotan ehdottomasti eniten Eppuja. Olen nähnyt heidät joskus nuoruudessa, mutta siitä ei juuri ole muistikuvia, Härmä kertoo.

Jannen Jamit järjestetään tänä vuonna jo kuudetta kertaa. Tapahtuma on paisunut rutkasti alkuvuosistaan, sillä se alkoi 400-paikkaisesta ravintolatapahtumasta monipäiväiseksi juhlaksi. Edes lama ei ole nujertanut tapahtumaa – päin vastoin.

- Ihmiset haluavat lamasta huolimatta nauttia elämyksistä, Härmä tietää.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.