Janne Ojala villillä kortilla Tampereen tennisturnauksen

Ensi viikolla pelattavan Tampereen avoimen tennisturnauksen johto on myöntänyt kisan kolmannen villin kortin 24-vuotiaalle Janne Ojalalle. Helsinkiläistä HLK:ta edustavan Ojalan ATP-ranking on 475.

Viimekesäisessä Tampereen turnauksessa Ojala eteni aina semifinaaliin asti, kärsien tappion vasta kilpailun lopulliselle voittajalle Jarkko Niemiselle.

- Ojala pelasi viime vuonna Pyynikillä jopa yllättävänkin hyvin. Veikkaan, että näin käy myös tänä vuonna. Paikka tuntuu sopivan hyvin Ojalalle ja saamme varmasti nauttia tiukoista otteluista hänen pelatessaan, perustelee kilpailun johtaja Timo Salmi valintaansa.

- Tampereelle on tosi kiva tulla pelaamaan. Turnaus on yksi vuoden kohokohdista. Villin kortin saaminen on erityisen mukavaa. Täytyy olla luottamuksen arvoinen ja puolustaa tiukasti viimevuotista menestystä, kertoi Saksasta tavoitettu Ojala.

- Tavoitteena on päästä takaisin vanhaan hyvään iskuun tammikuisen polvileikkauksen jäljiltä. Eteenpäin mennään koko ajan ja olenkin viime aikoina päässyt pelaamaan täysipainoisesti polven vaivaamatta, Ojala jatkoi.

Turnauksen neljäs ja samalla viimeinen jaossa oleva villi kortti julkistetaan viimeistään 21. heinäkuuta ennen pääsarjan arvontaa. Karsinnat alkavat lauantaina 20.7. ja pääsarja maanantaina 22.7.

Tampereen tennisturnauksessa nähdään myös muutama kova maailmanluokan junioripelaaja. Ranskalaisen Richard Gasquen ja ruotsalaisen Robin Söderlingin osallistuminen Tampereen avoimiin on herättänyt suurta kiinnostusta urheilupiireissä. Jopa maailman parhaiksi arvioidut juniori-ikäiset pelaajat ovat pelanneet ennakkoluulottoman vahvasti koko kevään ja kesän, joten heiltä odotetaan vahvaa esitystä myös Tampereella.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat