Janice Dickinson lyttää Jordanin: Kuin maalle ajautunut tonnikala!

Huippumalli haussa -sarjastakin tuttu Janice Dickinson haukkuu brittitähti Katie Pricen. Dickinsonin mielestä Pricella ei ole mitään mahdollisuuksia Amerikan markkinoille.

Ex-supermalli Janice Dickinson, 56, haukkuu glamourmalli Katie Pricen eli Jordanin kovin sanankääntein. Dickinson ei usko, että Pricella voisi olla mitään mahdollisuuksia menestyä Amerikassa. Brittitähti ei onnistunut hurmaamaan Dickinsonia puolelleen edes törmätessään tähän lentokentällä.

– Hän tuli kerran luokseni lentokentällä huutaen 'Janice! Janice!' ja ajattelin, että 'Kuka tämä hännystelijä oikein on?' Hän sanoi 'Olen Katie Price eli Jordan.' Hän jauhoi Botoxistaan, hampaistaan ja huulistaan. Ja minä sanoin 'Kuules, kultaseni, huuleni ovat aidot!' Mielestäni hän näytti maalle ajautuneelta tonnikalalta, Dickinson lataa.

Dickinson tyrmää myös Pricen haaveet Amerikassa menestymisestä.

– Moni ihminen Amerikassa ei tiedä, kuka Katie Price on. Hän ei osaisi näytellä tietään ulos paperipussista – hänen huulensa tulisivat tielle sekä ne massiiviset tissit. Jos hän menisi uimaan, ne hukkuisivat, sillä ne näyttävät betonilta.

Price itse uskoo menestykseensä Yhdysvalloissa. Malli väittää, että hänen elämänkertoihinsa perustuva elokuva aiotaan tehdä Hollywoodissa.

– Elokuvani todellakin tehdään – haluaisin, että Megan Fox esittäisi minua, hän on tyrmäävä. Muusta roolituksesta en ole huolissani. Kunhan he näyttävät hyvältä, Price totesi hiljattain.

JORDAN: POVIPOMMIN PÄIVÄKIRJA Subilla sunnuntaisin kello 18.30 3.4. alkaen. Jaksot jälkikäteen Subin netissä.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Splash ja Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja